Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor fekszik este óvodás,...

Mikor fekszik este óvodás, kisiskolás korú gyermeketek ilyen nyári időben?

Figyelt kérdés

Hány órakor mennek aludni a kicsik, amikor másnap ovi/suli van, de este egyre később sötétedik?

Néha este 9 felé is hallom, hogy lent a lakótelepen még rohangálnak az udvaron a kicsik.

2013. máj. 9. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8-kor mennek aludni, háromnegyed 7-kor kelnek. A nagyobbik lányomnak kell ennyi alvás, a kicsi kevesebbel is beérné, mivel délután is alszik az oviban.
2013. máj. 9. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:

3,5 éves múlt a fiam

télen-nyáron ugyanakkor fekszik,este nyolckor

én nem is értem,hogy miért kellene még egy ilyen kicsi gyereknek 9-10 órakor este kint rohangálnia

akkor hogy kel fel reggel?

nyáron mi legkésőbb hétkor hazajövünk,fürdés,vacsora,aztán nyolckor alvás

2013. máj. 9. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nyárias az idő, még nincs nyári szünet. Reggel sem kelhetünk később, szóval lefeküdni is időben kell. 5 évesek a gyerekeim. Reggel 7-kor kelnek, este fél 9-kor fekszenek.
2013. máj. 9. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
4, 10 és 13 évesek. Fél 8-ig vagyunk az udvaron jó idő esetén, utána fürdés. Fél 10 körül van villanykapcsolás és alvás. Előbb nem álmosak, mert a legkisebb alszik az oviban fél 1-től 3-ig.
2013. máj. 9. 13:08
 15/15 klopusz ***** válasza:

Szia!

A kilencórás fekvés mellett a kisebbeknek 7-kor, a nagynak 6-kor, vagy 1/2 7-kor van ébresztő.

Amíg kisebbek voltak, előfordult, hogy bár 9-ig lehettek fent, az esti mesébe már bealudtak :-)

De hát az rég volt, mint ahogy írtam, már nagyok az enyémek.

2013. máj. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!