Mikor fekszik este óvodás, kisiskolás korú gyermeketek ilyen nyári időben?
Hány órakor mennek aludni a kicsik, amikor másnap ovi/suli van, de este egyre később sötétedik?
Néha este 9 felé is hallom, hogy lent a lakótelepen még rohangálnak az udvaron a kicsik.
hát nálunk legkésöbb fél 10kor alvás ha tél van ha nyár
közel 3 éves a lányom 1 éves kora óta igy van és most jelenleg a 11 hetes manomnál is
Szia!
Iskolaidőben 9-kor van nálunk lámpaoltás, ellenkező esetben másnap hulla fáradtan mennének suliba.
Amúgy ez csemetéim megszületése óta így van, télen - nyáron, talán pénteken-szombaton van egy kis lazaság.
Ja, a csemetéim 16, 13 és 9 évesek :-)
Középsős fiam van, 9 felé szokott elaludni általában. Van egy másfél éves tesója, ő fél 9re már alszik. Utána a nagyobbal kicsit tudunk még beszélgetni, mesét olvasni.
Hétköznap reggel 7kor kelnek, ha maguktól nem ébrednek hamarabb.
Szia!
Hát én szigorúbb vagyok, mert ha 8-kor nem kerülnek az ágy közelében akkor csak megy a nyűglődés!
Szóval, ha sikeres vagyok akkor 8-kor lámpa oltás és legkésőbb 9-kor mindkettő alszik! Ha nem akkor legkésőbb 9-kor van lámpaoltás, akkor sajnos van úgy, hogy 11-ig kitolódik az, hogy elaludjanak :(.
Amúgy 6:30-tól van ébresztő, de jó, ha 7-kor kimásznak az ágyból, a kis mormotáim :).
Amúgy mindkettő még csak óvodás 3 éves fiú és 5 éves lány.
Üdv egy Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!