Cumi leszoktatás?

Figyelt kérdés
képzeljétek el, hétvégén voltunk ausztriában a meseparkban -Soprontól 20km kb (mi soproniak vagyunk) és idén csináltak egy úgynevezett cumifát aminek az a lényege, hogy kapunk egy szalagot amire ráírjuk a gyerek nevét és ő ráakasztja a fára és ott hagyja és ezzel vége a cumi korszaknak , mi már mindennel próbálkoztunk, mondtam neki , hogy most akkor itt hagyjuk jó ,erre mondta, hogy hova kössem és azóta sem keresi a cumit:))) azt mondja a cumi játszik a többi cumival:) sztem magyarországon is lehetnének cumifák...
2013. máj. 6. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy jó ötlet!

Mennyi idős a gyermeked?

A kisfiam most két és fél éves, kb. 3 hete elhagyta a cumizást azzal, hogy ő már nagyfiú és kidobta önállóan a kukába a cumiját.

Megoldottuk cumifa nélkül is, de ösztönző lehet az is az biztos, lehet úgy már két éves kora körül is sikerült volna!

2013. máj. 6. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:

hát én ennyire nem körülményeskedtem fogtam kettényirtam a cumikat elmondtam miért tettem(éjjel nappal a szájába volt ha evett ha ivott ha beszélt.)

két hete volt ez és nem nyüszizett miatta

közel 3 éves csajszi

2013. máj. 6. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Cumifa tényleg jo ötlet lehetne minden megyébe egy :):) frappáns ötletnek tartom amugy
2013. máj. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!