Ki mikor vette el a gyerektől a cumit?
Figyelt kérdés
14 hónaposan korai? Nagyon nagy cumis. Nappal nincs a szájában, bár ha rajta múlna, egész nap cumizna.:(2012. dec. 6. 23:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai. 3 éves a fiam, most jutottunk odáig, hogy már csak alváshoz kapja meg. Eddig húztuk-halasztottuk a dolgot (kistesó született, ovikezdés), de most már nincs több haladék.
2/5 anonim válasza:
Istenem!! 14 hónapos. A cumizás lehet hogy téged zavar, de ez egy gyermeknek egy nagyonis fontos dolog! Anyai, személyes kötődés, biztonságérzet, nyugtatás ha rossz kedve van és még számtalan funkciót tölt be. Miért akarod tőle megvonni, ha nincs rá felkészülve és még kicsi hozzá???
3/5 A kérdező kommentje:
tolsó, még jó hogy a kérdésre válaszoltál. Még egyszer: Ki mikor vette el a gyerektől a cumit?
2012. dec. 8. 17:39
4/5 anonim válasza:
Az én fiam februárban lesz 2 éves, de még nem áll szándékomban elvenni tőle. Csak alváshoz használja, megnyugtatja, fogai szépek, engem nem zavar. Ennyi. Egyébként szerintem is korai még 14 hónaposan.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem egyébként, mert egy szoptatási tanácsadó és a védőnő is azt mondja, hogy le kéne róla szoktatni most, mert később nehezebb lesz.
2012. dec. 8. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!