Örök kérdés cumifüggő gyerektől hogy vegyük el és milyen módszerrel?
Figyelt kérdés
2.5éves csak éjjelre adom neki2012. nov. 20. 16:19
1/2 anonim válasza:
Ha csak éjszaka használja, sztem akkor nem cumifüggő. Nálunk úgy alakult, hogy pont a 3 éves szülinapján a délutáni alvásnál apa zsebében maradt a cumija, aki épp nem volt otthon. Elmondtam őszintén, mi történt. Aznap este sem adtam neki, még 1-2 napig emlegette, de megbeszéltük, hogy ez talán már nem is annyira kell neki, így simán elfogadta és semmi jelét nem mutatta a következő napokban, hetekben sem, hogy hiányozna neki. Nálunk így sikerült :)
2/2 anonim válasza:
Ha már látod, hogy örök kérdés, akkor biztos láttál már jónéhány ötletet.
Nem is a gyerekkel van a gond sok esetben, hanem a szülőnek is legalább olyan nehéz, és nehezen tart ki az elvevés mellett. Lényeg, döntsétek el, és álljatok ki a döntés mellett, és fogadjátok el, hogy a kicsi fogja nem tetszését mutatni valószínűleg. De az nem fog örökké tartani.
Hogy mit mondani a gyereknek először. Elveszett, nem találom. Tök mindegy mi a szöveg, úgyse fog neki tetszeni, főleg ha nagyon függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!