Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor szoktattátok le a babát...

Mikor szoktattátok le a babát a cumiról? Hogyan? Nem kezdte el utána az ujját szopni? (Mert hallottam olyat, hogyha túl korán vették el a gyerektől a cumit, az ujját kezdte el szopni. )

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:

11 hósan kezdtem, cak alváshoz kapta meg, egyik nap meg már akkor sem.

Nem viselte meg, csak nehezebben aludt el egy hétig. Több ideig tartott, forgolódott, de nem sírt, nyűgösködött érte.

2011. febr. 3. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:

16 hónapos a fiam. Kb. 1 hete nem kell neki nappal, még sétakor sem, csak lóg az overálon, pedig akkor szeretem, ha a szájában van, mert jön a foga, és nagyon folyik a nyála, a hideg meg kiszárítja...

Sőt, 2 napja folyamatosan kidobja a kukába... :D

De este még kell neki, úgy alszik el, hogy a 2 cumit cserélgeti. Én nem erőltetem, szerintem ő magától el fogja hagyni...

2011. febr. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!