Mikor szoktattátok le a babát a cumiról? Hogyan? Nem kezdte el utána az ujját szopni? (Mert hallottam olyat, hogyha túl korán vették el a gyerektől a cumit, az ujját kezdte el szopni. )
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 16:30
1/2 anonim válasza:
11 hósan kezdtem, cak alváshoz kapta meg, egyik nap meg már akkor sem.
Nem viselte meg, csak nehezebben aludt el egy hétig. Több ideig tartott, forgolódott, de nem sírt, nyűgösködött érte.
2/2 anonim válasza:
16 hónapos a fiam. Kb. 1 hete nem kell neki nappal, még sétakor sem, csak lóg az overálon, pedig akkor szeretem, ha a szájában van, mert jön a foga, és nagyon folyik a nyála, a hideg meg kiszárítja...
Sőt, 2 napja folyamatosan kidobja a kukába... :D
De este még kell neki, úgy alszik el, hogy a 2 cumit cserélgeti. Én nem erőltetem, szerintem ő magától el fogja hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!