Éjszakai pelusról leszoktatás pont télen?
Ti hogyan oldottátok meg?? Nyáron ugye megszárad minden, ha kimosom nagyon hamar, de télen?!
A kisfiam szeptemberben volt 3 éves, mostmár több, mint egy hete száraz pelussal kel (egy kivétellel). Megbeszéltük, hogy ha karácsonyig így lesz, akkor majd nem kell már pelus.
Ami szép és jó, csak nem tudom mi lesz, ha belenged az ágyba egy akkora adag pisit, ami mondjuk még a 6-os liberóból is kifolyna (mert eddig sokszor jártam úgy, hogy pisis volt a pizsije). Takarója tutira nem szárad meg estére, és abból biza csak egy van :(.
Köszi a tanácsokat.
ok, de az nem védi sem a takarót, sem a gyerkőcöt a megfázástól, ha pl nem ébred fel arra, hogy bepisilt.
A matrac védelme rendben is van, de takaróból nincs váltásom illetve félek, hogy megfázik, ha nem veszi észre h bepisilt és úgy alszik tovább :(
nekünk 3 takarónk van már :D
nem hogy nem szárad meg, jó alaposan ki kell mosni, néha 2x is mert bebüdösödik a pisi!
nálunk volt olyan, hogy egy éjszaka 2x volt baleset, így jött a 3. takaró :)
túl kell élni...
Jajj, ne értsetek félre, azzal nincs gond, ha egyszer-egyszer bepisil, megoldom nyilván. Attól tartok, hogy lekerül a pelus és akkor egymás után mondjuk 3 nap bepisil éjjel, vagy minden másnap stb. Azzal nem terhelném, hogy levesszük a pelust, majd visszakapja. A nappali alvásnál sem adtam rá soha pelust, ha épp visszaesett. Volt, hogy egy hétig minden nap bepisilt nappal és átázott éjjel. Így egy nap kétszer mostam az ágyneműjét. REndben is van. Csak nyáron könnyebb volt, mint télen megoldani a dolgot és meg sem fázott tőle. MEg egy nappali bepisilés nem volt olyan rettentő nagy adag, mint egy éjszakai pisi :(.
Na mindegy, lehet túlaggódom.
Egyébként nem sürgős abszolút. Csak nem szeretném pelusba gyömöszölni, ha nem muszáj - kétlem, hogy az neki kényelmes. Meg ha éjjel felkel pisilni, akkor praktikusabb, ha nincs rajta pelus, mintha vissza kell csomagolni.
Na meglátjuk. azért köszi.
legyen több takarótok!
Én úgy csináltam,hogy nagy áruházban vettem egy felnőtt méretű takarót ami 1000 ft volt.Nagyon puha,könnyű töltetű,könnyen szárad viszont jó meleg!
Szóval kettévágattam varrónővel vettem turiba olcsón huzatot és fillérekből megúsztam,nem úgy mintha kimondott gyerektakarót akartam volna venni,azok olyan b.szott drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!