Mi az a pont, amikor elhagyod a férjed és elmész a kisgyerekeddel bárhová, csak vele ne kelljen lenni?
Kívülről tökéletesnek látszó házasságunk azt hiszem romokban hever. Fő problémám, hogy nagyon különbözőek vagyunk!! Semmi türelme mostanában a 4 éves fiunkhoz...látom a gyereken, hogy megzakkan, ha apa itthon van. Családrajzban lerajzolt engem, ahogy fogom a kezét neki, apát meg a másik oldalra...
Már az ágyban sem kívánom, alig beszélgetünk, folyton ingerült...lehet ezen még valahogy segíteni? Elmondjam neki mit érzek? Tutira megbántom...
Hasonló cipőben járunk.:(
Én azt mondtam, az lesz az a pont, ha tettlegességig fajulnak a dolgok. Egyébként nem agresszív típus a férjem, csak nem tud a sok idegességgel mit kezdeni és múltkor történt egy baleset a kisfiúnkkal, ami nagyon megrázott mindkettőnket és ő engem okolt az esetért, pedig ott sem voltam, csak az egyik nagyszülő és akkor annyira összevesztünk, hogy tettlegességig fajultak a dolgok. Én akkor összepakoltam, hogy elmegyünk a fiúnkkal, de végül az a bizonyos nagyszülő, akinél történt az eset, visszakönyörgött, hogy beszéljük meg, mert nagyon idegesek voltunk.
Én tudom, hogy a házasságunk kész csőd. Hiába beszéltem vele meg a dolgokat, végtelenül önző lett, nem fog változni. Egyenlőre még maradunk, amíg nem lesz nagyobb a gyerek és nem tudok neki anyagi biztonságot teremteni egymagam, ha ez teljesül és még egyszer ilyen történik, akkor az lesz az a pont. Mert most még ezt nem tudom megteremteni, múltkor is csak átmeneti lehetőségünk lett volna. Így meg csak én szenvedek, a gyerekünk nem, mert vele a köztünk lévő dolgokból szerencsére nem éreztetünk semmit.
A kisfiúnk azt érezné meg, ha elvinném az apjától.:( Ez is az oka annak, nemcsak az anyagi biztonság, amiért maradtunk végül.
Nem előtte veszekszünk, ha vele vagyunk, közösen foglalkozunk vele, ha éppen nem jön rá az 5 perc a férjemre, akkor nem szoktunk veszekedni, normális hangnemben beszélünk egymással, szóval nem érzi. Nagyon imádja az apját, függetlenül attól, hogy mennyire türelmetlen vele szemben, de ahogy felkel, az az első szava, hogy hol van az apja?
Ez az egy, amiben egyet értettünk, hogy a gyerekünkön ne vezessük le a kettőnk közt lévő feszültséget, azt hagyjuk meg 4 szemközt.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :-(
Ha a gyereket vagy engem megütni, megcsalna, akkor mindenképpen elmennék, hogy a gyerekünk ne sérüljön. Különben leülnék vele, és megpróbálnám megbeszélni, hogy ez így nem lesz jó és ha nem változtat, akkor elköltözünk. Én elmondanám neki, mert a férfiak - tisztelet a kivételnek - a célzásokból nem értenek, mondjad el mégha azzal is fog járni, hogy megbántod, de hátha észhez tér és meg tudjátok menteni a házasságotokat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!