Mentek holnap strandolni kisgyerekkel? Vagy inkább majális?
Mi is majálisra megyünk, igaz, hogy tömeg van, de holnap van végülis május 1. ilyenkor a majális a sláger. :D
De persze semmi nincs azzal, ha valaki nem akar ilyen helyre menni, ezért nem kéne lepontozni egymást, azt sem, aki pl. csak a játszótérre megy ki. 5 éves kislány anyukája.
Duna parti városban lakunk. Naná, hogy majális!!!
Körhinta, sült kolbász, savanyú uborka, célba dobás, Alma együttes, móka - kacagás, fűben heverészés, napsütés, tömeg :)
Strandolni még annyit lehet!
Miért kell ahhoz Majális, hogy a gyerek körhintázzon, lovagoljon és vattacukrot egyen?
Miért jó az, hogy a dög melegben, tömegben a zsebesek között hurcolom magammal a 3 fáradt, a melegtől elpilledt nyűgös kisgyereket? Mert ugye el nem szaladhat, fogni kell a kezüket, mert annyi gyerek tünik el mostanában...
Fogd a babakocsit, a cuccot, a 3 gyereket...
Kinek kikapcsolódás az ilyen? Szülőnek?
Az a gyereknek öröm, buli???
Vidéken a réti majálison persze más a helyzet, de menj ki gyerekkel egy pesti majálisra...
Ez helyett kirándulni, hátizsákban szendvicset vinni, forrás vizéből inni, pléden pihenni...
Mi is szoktunk kőrhintázni, de nem egyszer egy évben Majáliskor :)
Ezt annak a válaszolónak üzenem aki azt írta, hogy "szegény gyerek" nem tudja mi is az igazi majális...
3 gyerekes anyuka
Igen, neked valószínűleg egy gyereked van. Amikor nekem is egy volt, ő is élvezte, mivel ketten voltunk rá felnőttek...
Azért ez erősen függ a gyerek/ek korától is, de mindegy...
Igen, pont :)
Nem írtam, hogy egykék...azt sem írtam, hogy az enyémek soha nem voltak...
Kiforgati mások szavait az biztos jó, mindegy, telefonról írok...most megyünk be egy kis, árnyákos állatkerbe :)
ÉS képzeld van itt vattacukor is Wáooo
Szegény gyerekeim....
:D
Kedves 14-es!
Tegnap nem tudtam neked írni, mert jobb dolgom is volt, mint hogy a gyk-n lógjak, akár telefonról is:)
Bár ha 3 gyerekem lenne, akkor se a gyk lennek az első, mikor épp egy állatkertbe megyünk be:)
Én úgy gondolom, hogy nem mentetek állatkertbe, mivel írásod alapján neked a saját kényelmed és pihenésed fontosabb, mint hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Nem hiszem, hogy egy kisgyerek annyira élvezné, hogy egy réten fekszik egy pléden egész nap, hacsak nincs megfenyítve, mert az anyja a gyk-n lóg!
Amúgy nem egy gyerekem van, hanem kettő, nem is olyan nagyok még, meg 3 éves múlt az egyik, a másik 2 lesz. Képzeld, tudtam rájuk figyelni, ha 3 lenne, akkor háromra figyelnék, úgy gondolom nevelés kérdése az egész. Írásod alapján te saját magadat akartad kímélni, mert nem akarsz szenvedni a gyerekeiddel, na mindegy, te tudod.
Amúgy állatkert egész évben nyitva, de gondolom tegnap azok is tömve voltak, de bármikor el tudunk menni bármelyik állatkertbe. Sajnos úgy hallottam, hogy a Vidámpark nyáron bezár, ki tudja meddig, tehát ha nem lesznek majálisok, vagy ehhez hasonló rendezvények, akkor tényleg már csak a falusi búcsúk maradnak.
Amúgy nem falusi majálison voltunk, hanem megyeszékhelyen lakunk, ott voltunk, igen sokan voltak, de árnyék ugyanúgy volt, ugyanis van zöldövezet fákkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!