Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mentek holnap strandolni...

Mentek holnap strandolni kisgyerekkel? Vagy inkább majális?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Lovas majálisra megyünk holnap délelőtt, mindenféle jó kis program lesz... játszótérre úgyis megyünk minden nap, strandra meg majd nyári szünetben minden nap, de ha már van majális hát kipróbáljuk hogy mennyire tetszik nekik. Szerencsére sokféle programot ígérnek és amúgy sincs messze tőlünk, ha besokallunk 10 perc alatt haza tudunk jönni.
2013. ápr. 30. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Mi is majálisra megyünk, igaz, hogy tömeg van, de holnap van végülis május 1. ilyenkor a majális a sláger. :D

De persze semmi nincs azzal, ha valaki nem akar ilyen helyre menni, ezért nem kéne lepontozni egymást, azt sem, aki pl. csak a játszótérre megy ki. 5 éves kislány anyukája.

2013. ápr. 30. 21:16
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Duna parti városban lakunk. Naná, hogy majális!!!

Körhinta, sült kolbász, savanyú uborka, célba dobás, Alma együttes, móka - kacagás, fűben heverészés, napsütés, tömeg :)

Strandolni még annyit lehet!

2013. ápr. 30. 22:47
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

Miért kell ahhoz Majális, hogy a gyerek körhintázzon, lovagoljon és vattacukrot egyen?

Miért jó az, hogy a dög melegben, tömegben a zsebesek között hurcolom magammal a 3 fáradt, a melegtől elpilledt nyűgös kisgyereket? Mert ugye el nem szaladhat, fogni kell a kezüket, mert annyi gyerek tünik el mostanában...

Fogd a babakocsit, a cuccot, a 3 gyereket...

Kinek kikapcsolódás az ilyen? Szülőnek?

Az a gyereknek öröm, buli???

Vidéken a réti majálison persze más a helyzet, de menj ki gyerekkel egy pesti majálisra...

Ez helyett kirándulni, hátizsákban szendvicset vinni, forrás vizéből inni, pléden pihenni...

Mi is szoktunk kőrhintázni, de nem egyszer egy évben Majáliskor :)

Ezt annak a válaszolónak üzenem aki azt írta, hogy "szegény gyerek" nem tudja mi is az igazi majális...

3 gyerekes anyuka

2013. máj. 1. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
18%
14-es: és neked nem teljesen mindegy, hogy ki hová viszi a gyerekét? Ha budapesti majálisra akarja vinni, akkor vigye, ha kirándulni, akkor oda vigye! Egyébként a gyerek a tömegnyomorban is élvezi a majálist, mi pl. oda fogunk menni és Bp-en, megvolt az ebéd, várunk egy kicsit és nyakunkba vesszük a lábunkat. Múlt héten a Városligetben a rendőrnapot is élvezte, pedig tömeg volt! Szóval ne mondd nekem, hogy a gyerek nem élvezi, dehogynem!
2013. máj. 1. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Igen, neked valószínűleg egy gyereked van. Amikor nekem is egy volt, ő is élvezte, mivel ketten voltunk rá felnőttek...

Azért ez erősen függ a gyerek/ek korától is, de mindegy...

2013. máj. 1. 12:08
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy hány gyerekem van, nyilván a majálison kinn lévő gyerekek mind egykék és egyik sem élvezi ugye? Tök fölösleges vitázni, aki akarja kiviszi a gyerekét a majálisra. Pont.
2013. máj. 1. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, pont :)

Nem írtam, hogy egykék...azt sem írtam, hogy az enyémek soha nem voltak...

Kiforgati mások szavait az biztos jó, mindegy, telefonról írok...most megyünk be egy kis, árnyákos állatkerbe :)

ÉS képzeld van itt vattacukor is Wáooo

Szegény gyerekeim....

:D

2013. máj. 1. 12:43
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Te is kiforgatod a szavaimat, nem kell a te gyerekeidet sem sajnálni nyilván, az állatkert is jó. Én pont hogy azt írtam, hogy tök mindegy, hová viszi az ember a gyerekét, nem kell leszólni. Még akkor sem, ha a játszótérre megy valaki éppen ma..... Mert mindenkinek a magánügye.
2013. máj. 1. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 14-es!

Tegnap nem tudtam neked írni, mert jobb dolgom is volt, mint hogy a gyk-n lógjak, akár telefonról is:)

Bár ha 3 gyerekem lenne, akkor se a gyk lennek az első, mikor épp egy állatkertbe megyünk be:)

Én úgy gondolom, hogy nem mentetek állatkertbe, mivel írásod alapján neked a saját kényelmed és pihenésed fontosabb, mint hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Nem hiszem, hogy egy kisgyerek annyira élvezné, hogy egy réten fekszik egy pléden egész nap, hacsak nincs megfenyítve, mert az anyja a gyk-n lóg!

Amúgy nem egy gyerekem van, hanem kettő, nem is olyan nagyok még, meg 3 éves múlt az egyik, a másik 2 lesz. Képzeld, tudtam rájuk figyelni, ha 3 lenne, akkor háromra figyelnék, úgy gondolom nevelés kérdése az egész. Írásod alapján te saját magadat akartad kímélni, mert nem akarsz szenvedni a gyerekeiddel, na mindegy, te tudod.

Amúgy állatkert egész évben nyitva, de gondolom tegnap azok is tömve voltak, de bármikor el tudunk menni bármelyik állatkertbe. Sajnos úgy hallottam, hogy a Vidámpark nyáron bezár, ki tudja meddig, tehát ha nem lesznek majálisok, vagy ehhez hasonló rendezvények, akkor tényleg már csak a falusi búcsúk maradnak.

Amúgy nem falusi majálison voltunk, hanem megyeszékhelyen lakunk, ott voltunk, igen sokan voltak, de árnyék ugyanúgy volt, ugyanis van zöldövezet fákkal:)

2013. máj. 2. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!