Mentek holnap strandolni kisgyerekkel? Vagy inkább majális?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 14:33
1/21 anonim válasza:
Szerintem mi kimegyünk a Duna-parta hekkezni, kavicsokat dobálni, állatokat eteni (van itt egy kisebb farm). Nem lesz tömeg, csak a kis családunk együtt.
3/21 anonim válasza:
Olyan programot szeretnénk, ahol nincs tömeg. Pikniket, biciklitúrát terveztünk, a férjem kisvasutazást, de azt én nem szeretném a tömeg miatt. Strand majd júniusban, a majálisokat nem szeretjük:)
4/21 anonim válasza:
Nálunk ez most nem aktuális kérdés, mert péntekre vagyok kiírva a kisebbikkel, de amúgy szerintem nem vinném a nagyobbat (26 hós) május 1-jén se strandra se majálisra az óriási tömegbe, mindenhol rengetegen lesznek, ráadásul nagyon meleg is van. Inkább elmennénk sétálni, fagyizni, vagy csinálnánk valami más, "tömegmentes" programot.
5/21 anonim válasza:
Strandoláshoz még nincs elég jó idő.
6/21 anonim válasza:
Mi is tömegmentes programon törjük a fejünket - valószínűleg kirándulni megyünk vagy a telekre kapirgálni. B terv - ha Apa nem bír felkelni - a játszótér...
7/21 anonim válasza:
Strandhoz még szerintem is "korán" van még (5-4-1 évesek a gyerekeim)
Az biztos, hogy a tömeg-majálisokat is kihagyjuk, beleértve az állatkertet, Tropicariumot és az összes többi helyet ahol sokan lehetnek.
Lehet, hogy elmegyünk hajókázni Tatára, vagy fel a Kékestetőre, majd még agyalunk....
8/21 anonim válasza:
Szegény gyerekek, meg se tapasztalják, mi a majális:(
Bár nálunk nem szokott olyan tömeg lenni, elég nagy helyen is tartják. Kisfiam most 3 éves és már nagyon tetszik neki a körhinta, már megjöttek. Hozzánk közel lesz a majális, gyalog 10 perc, úgyhogy biztos kinézünk. Ennyi erővel gyereknapkor is csak a játszótérre vigyük ki a gyerekeket.
Strandra semmiképp, ahhoz még nincs elég meleg.
9/21 anonim válasza:
mi állatkertezünk,játszóterezünk,pónilovaglás,ilyesmi
10/21 anonim válasza:
Délelőtt grillezés, délután a helyi majálisra megyünk 16 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!