Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerekorvosnak miert...

Egy gyerekorvosnak miert fontos annyira hogy a gyerekem megkapja a vakcinakat?

Figyelt kérdés
minden aron ram akarja beszelni a vakcinat...tudom hogy orvos es ez a feladata meg stb de mire jo ez neki mi a nyereseg neki?hisz mindenki tudja hogy milyen sulyosak lehetnek az az utani reakciok

2013. ápr. 25. 22:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
minek a roviditese az RA?
2013. ápr. 25. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Diagnózisban? Rheumatoid arthritis.

Egyébként meg nem tudom, mi ez a szerencsétlenkedés, az RA igen hamar kibuktatható az előzményben szereplő streptococcus-fertőzésből, meg kell nézni egy AST titert a laborban...

A vakcinákhoz meg akkor lehet köze, ha az állapota fenntartó dózisban immunszupresszív kezelést (szteroidot) igényel, akkor ugyanis sokkal könnyebben kap el minden olyan nyavaját, ami ellen nincs oltva.

2013. ápr. 26. 01:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Felre ne erts sem meggyozni sem ravenni nem akarlak semmifele oltasra de mi is kulfoldon elunk es pont most van belolle egy nagyon nagy gond mert a 80-90-as evekben a szulok azt hittek, hogy az MMR oltas autizmust okoz es nagyon sok gyereket emiatt nem oltottak be. Ennek koszonhetoen most kitort a kanyaro jarvany es rohamosan terjed. Ezek a szegeny fiatalok akik most eppen a 20-as eveiket elik es csaladot szeretnenek nagy a gond mert ok azok akik nem lettek annak idejen beoltva. Rengeteg persze kozuluk eppen a terhes no. Terhesen ha valaki elkapja akkor a gyerek fejlodesi rendellenesseggel szuletik. Mar halalos aldozata is volt. A jarvany meg csak terjed es panikol mindenki. Most mar oltana persze mindenki csak ugye kene elegendo olto anyag nagyon de nagyon hirtelen. En meggondolnam a helyedbe.

Kivanom, hogy minden rendben legyen a kisfiaddal.

2013. ápr. 26. 09:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat igsz hasznosak szamomra.Nekem picit fura az hogy csak latszatra ravagta h talan ez neki a baja semmi vizsgalat nelkul.Maskepp fogadom ha azt mondja hogy ki szeretne zarni.Most varjuk hogy kuldje ki postan a kuldopapirt mert itt kiszamoljak hogy mennyi vert kell venni aztan megyunk.Szerintetek az kimutatja abbol meg lehet allapitani?olvastam olyat h nem mindig kimutathato.

Az oltassal kapcsolatosan gondolkodom folyamatosan modt picit meggyozve erzem magam mivel itt nagyon sok fele ember el ezert picit tartok attol is ha nem kapja be akkor meg a vegen ossze szedunk valamit.

2013. ápr. 26. 09:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez a dokino mindenfele oltast beadatna ami csak letezik kotelezo nem kotelezot.Es inkabb csak arrol meselt hogy mi lenne ha esetleg nem kapja be ezert veltem feltetelezni hogy szamomra furcsa volt de lehet hogy o is inkabb a javunkat akarna.Szulokent mindenfelere gondol az ember
2013. ápr. 26. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!