Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerekorvosnak miert...

Egy gyerekorvosnak miert fontos annyira hogy a gyerekem megkapja a vakcinakat?

Figyelt kérdés
minden aron ram akarja beszelni a vakcinat...tudom hogy orvos es ez a feladata meg stb de mire jo ez neki mi a nyereseg neki?hisz mindenki tudja hogy milyen sulyosak lehetnek az az utani reakciok

2013. ápr. 25. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vakcinákat?

Nyilván nem a két szép szeméért kapta a diplomáját, így jól tudja mit ajánl.

2013. ápr. 25. 22:57
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Vannak kötelező védőoltások,melyek védenek a halálos vagy súlyos szövődményekkel járó leggyakoribb gyermekkori fertőző betegségektől.Minél nagyobb egy közösség átoltottsága,annál kisebb az esélye a betegség feltünésének.Az oltási szövődmények pedig,különösen a súlyosak nagyon ritkák.
2013. ápr. 25. 23:02
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
mert megelezőzhetőek vele súlyos betegségek.
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Mert a védőoltás a lehető leghatékonyabb módszer a súlyos fertőző betegségek ellen.

Emellett segítenek a gyermek immunrendszerének kiépülésében, megerősítésében.

5/15 A kérdező kommentje:
Picit bonyolult nalunk a dolog otthon 1 eves korig megkapott minden kotelezot most kulfoldon elunk utobbi idoben ejszaka felsirt hogy faj a laba es ezzel vittuk el a dokihoz aki osszehasonlitotta a vakcinakat allitolag 2 evesen ismetelni kell a mumpszra a rubeolara kanyarora es az agyhartyagyulladasra nos semmi vizsgalat nelkul azt velte felfedezni hogy a fiam fiatalkori reumaba szenved es ha bebizonyosodik a dolog es nincsenek meg ezek az oltasok akkor a reumara gyogyszerek amit kapni fog igen csak nehezen fogja majd viselni.Mar elso perctol a vacinakat szajkozta elmondtam hogy ugyan a kotelezoket megkapta de felek mert annyi rosszat hallani az oltasokrol meg stb aztan felhozott par pl.gyerekekkel akik nem kaptak meg.Szoval ossze vagyok picit zavarodva.Jovo heten megyunk vervetelre
2013. ápr. 25. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
Tényleg bonyolult egy kicsit. Fogalmam sincs mit tennék, de az biztos, hogy elmennék másik orvoshoz is egy vélemény nem elég
2013. ápr. 25. 23:06
 7/15 A kérdező kommentje:
azert is furcsaltam a dokinot hogy nem is voltunk tovabbi vizsgalaton de o mar ugy beszelt a fiamrol mintha meglenne neki.Neten probaltam a doki utan nezni egy helyen ugy irta hogy 2006 ota gyerekorvos.
2013. ápr. 25. 23:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha meglesz a vereredmeny es ha csinalunk majd rontgent es bebizonyosodik hogy az akkor is majd elszeretnek menni tobb orvoshoz de ha meg sem az akkor soha tobbe nem szeretnem meg latni sem ezt a doktornot hogy most miken megyeunk keresztul a ferjemmel iszonyu varni es felek attol hogy talan valoban beteg kozben meg azzal nyugtatom magam hogy talan teved
2013. ápr. 25. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy oltási programja a gyerekeknek és ebben vannak ismételt un. emlékeztető oltások is,az életkornak megfelelően,kötelező jelleggel.Külföldön ez a csomag eltérhet a magyartól.Amire az orvos gondol,a RA,elég ritka ilyen piciknél,de jól diagnosztizálható.Ha mégis ez a baja,mindenképpen konzultáljatok magyar reumatológussal is.
2013. ápr. 25. 23:17
 10/15 A kérdező kommentje:

szerintetek abbol meg lehet allapitani ha faj a hata meg ejszaka neha felsir 5 percre hogy fajnak a terdei?olyan hogy beadag meg nem volt ezt olvasom mindehol hogy alltalaban bedagad a boka,terd...nalunk ilyen nem fordult elo kopogjam le remelem nem is fog..Amielott elvittem itt felhivtam otthon a dokijat azt mondta hogy mivel egesz nap szaladgal ugral ettol is lehet es hogy novekszik.

Ha elhiszitek ossze vagyok zavarodva es ugy remenykedem hogy nincs baj azt hiszem ez a par nap lesz eletem leghosszabb napja

2013. ápr. 25. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!