Anyukák! Szülőkaros TRICIKLI ügyben? Nagyon FONTOS!
Képtelen vagyok eligazodni, már guglizok pár órája, de nem jutottam semmire.
2.5 éves a kisfiam, olyan biciklit kért, aminek van pedálja (kismotor helyett). Én erre a szülőkaros triciklire gondoltam, de meddig tudja ezt használni? Olyan kellene, ami elég strapabíró, esetleg gumi a kereke, kis kosár is jó lenne rá. Ja, és az ára max. (nagyon max.) 10e Ft. (de használtan is szóba jöhet).
A ti gyereketeknek melyik vált be? Linkelnétek, ha van ötletetek?
köszi
Ha ő kért pedálos biciklit miért nem veszel neki azt? 12-eset már szerintem tudná hajtani, vagyis ügyesen megtanulná.
A fiam kb. 2,5 évesen kezdett a dechatlonban biciklizni a pótkerekű 14-es biciklin, nem volt 3 amikor kapott is egyet, imádja. A 12-esen tuti leér a lába.
A triciklikről nem tudok nyilatkozni, mert nekünk nem volt. Bocsi.
Nekünk volt tricónk, hátul kis kosár, elég masszív, fém vázzal.
Ilyesmi: [link] Viszont a triciklit nehezebb tekerni, mint egy biciklit, úgyhogy én is inkább azt ajánlom oldalkerekes kisbiciklit vegyél inkább. Az én fiam is 3 évesen már 14-es biciklit kapott, imádja, 4 éves kora óta nincs rajta már pótkerék sem! Mire elég ereje volt hajtani a triciklit, addigra kinőtte, kényelmetlen volt, de a barátja biciklijét simán tudta tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!