Szülőkaros tricikli, mennyi idős korig?
Nekem a lányom már kétévesen ügyesen tekerte a triciklit, így abban nem tologattam, nekem a babakocsi miatt szóltak be, amikor két és fél évesen még toltam benne. El kell mondjam, hogy van egy két évvel fiatalabb öccse és nekem a tesókocsi nagy segítség volt bevásárlásoknál, ügyintézésnél, nem kellett a lányom után rohangálni, a forgalmas városban amúgy se jó ötlet szabadlábon egy kisgyerek, főleg, ha ott a másik is... De az emberek idióták (bocsánat), nekem is beszóltak, hogy mi az, nem tud járni a gyerek? De igen, tud, csakhogy kilométereket gyalogolni egy ilyen kisgyereknek, boltból ki, boltba be... Szóval én is toltam, csak én babakocsiban.
Ne foglalkozz a hülyékkel, ami neked és a gyerekednek jó, azt csináld, másnak meg mi köze hozzá?
Én egyszer visszakérdeztem egy elég undorítóan beszólogatós nőnek, hogy maga meg miért vett fel ebben a melegben kardigánt, hát beleizzad? Mire kikérte magának, hogy mi közöm hozzá? Én meg mondtam, hogy pont annyi, mint neki az én gyerekeimhez. Odébbált szó nélkül. :-))
Az én kisfiam másfél éves, egy éves kora óta jár, viszont a sétáink elég hosszúak. (gyalog nekem kb 45 perc oda-vissza)
Egyrészt ez neki még egyszer ennyi idő lenne, plusz én cipelhetném a csomagokat, ééééééés 32 hetes terhes vagyok, már nekem is nehezemre esik a mozgás, nemhogy még a fiam után rohangáljak az autóút mentén.
A hasam elég nagy, és nem hiszed el, de még így is kapom a beszólásokat, hogy egy EKKORA gyereket miért tologatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!