Miert van az, hogy az osszes kisgyerekes szulo akit ismerek, folyamatosan panaszkodik?
Az enyém most kétés fél éves, és olyan mintha egyszerre három gyerekem lenne. Csak tegnap 57-szer mondott nekem ellent (számoltam).
Ez az időszak néha kegyetlen nehéz, jó egy kicsit kidumálni a feszültséget.
A jó pillanatok: Tegnap délután behisztizett, hogy nem akar aludni, hanem sétálni megyünk. Ezt így kijelentette.
Rászóltam, hogy menjen a szobájába őrjöngeni. Negyed órát ordította, hogy "DE ANYA! MEGYÜNK SÉTÁLNI MOST!" Aztán kijött, totál nyugodtan: Anya, ne menjünk sétálni. Alszok. Sajnálom hogy kiabáltam, szeretlek. és megölelt, lefeküdt aludni. Na ezek azok a pillanatok, amiért érdemes csinálni. Ami elfeledteti, illetve jelentéktelenné teszi, hogy két óráig csengett az eset után a fülem... XD
Kedves 22- es : Vegre egy ertelmes anyuka! :-)
Egyet ertek veled, es meg azt hozzafuznem, hogy szerintem olyanoknak sem valo a gyerek, akik majd rajta szeretnek kieli az o beteljesuletlen eletuket. Pont ezert fotos az onmegvalositas is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!