Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert van az, hogy az osszes...

Miert van az, hogy az osszes kisgyerekes szulo akit ismerek, folyamatosan panaszkodik?

Figyelt kérdés
Lathatoan szenvednek a gyerekukkel, folyton ellenkezik a gyerek, mindig csak figyelmet akar kisajtolni a szulokbol. Az ismeros anyukak folyton faradtak, kimerultek. Amikor erre azt mondom, ha na akkor megsem annyira jo gyereket szulni, akkor meg hirtelen atvalt es azt mondja, hogy ja de amugy nagyon sok jo dolog is van benne am. A legtobb esetben (utcan, buszon boltban stb) is ezt latom, hogy kesz kinszenvedes az egesz.

2013. ápr. 25. 18:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az enyém most kétés fél éves, és olyan mintha egyszerre három gyerekem lenne. Csak tegnap 57-szer mondott nekem ellent (számoltam).

Ez az időszak néha kegyetlen nehéz, jó egy kicsit kidumálni a feszültséget.

A jó pillanatok: Tegnap délután behisztizett, hogy nem akar aludni, hanem sétálni megyünk. Ezt így kijelentette.

Rászóltam, hogy menjen a szobájába őrjöngeni. Negyed órát ordította, hogy "DE ANYA! MEGYÜNK SÉTÁLNI MOST!" Aztán kijött, totál nyugodtan: Anya, ne menjünk sétálni. Alszok. Sajnálom hogy kiabáltam, szeretlek. és megölelt, lefeküdt aludni. Na ezek azok a pillanatok, amiért érdemes csinálni. Ami elfeledteti, illetve jelentéktelenné teszi, hogy két óráig csengett az eset után a fülem... XD

2013. ápr. 29. 09:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Pont ilyesmiken gondolkodtam valamelyik nap.Egy -két kérdéssel kapcsolatban merült fel nálam-pl.mikor fogja végre 4 hónapos babám átaludni az éjszakát,meg hasonlókon-.Sajnos szerintem nagy hiba van abban is ,ami mostanában a tv-ben megy.Minden csak arról szól,hogy amíg terhes vagy,minden szóljon arról,h csodálatos a várandósság,járjál szülésfelkészítőre,micsoda csoda a szülés,meg egyebek,biztos értitek,mire gondolok,de szerintem inkább az utána való dolgokról kéne szólnia a felkészítésnek,azokról beszélni,a nehézségekről is.Szerintem sokan vannak,akik nincsenek tisztában a nehezebb résszel,csak hogy milyen csodálatos az anyaság és mikor odajutnak,bumm...Sajnos én is ismerek olyat,aki inkább visszament dolgozni és a férjnek kellett otthon maradni,mert ő már nem bírta...Én imádom a gyerekemet és néha én is a falat vakarom tőle,de hát ez van,én olyan gyereket még nem láttam,aki tökéletesen viselkedik :) és nem is kell,hogy úgy viselkedjen,minden kornak megvannak a nehézségei,de összességében nincs jobb dolog a világon.És nem ítélem el azt,aki nem szeretne,tényleg vannak olyanok,akik másban találják meg a boldogságukat.
2013. ápr. 29. 13:53
 23/23 A kérdező kommentje:

Kedves 22- es : Vegre egy ertelmes anyuka! :-)

Egyet ertek veled, es meg azt hozzafuznem, hogy szerintem olyanoknak sem valo a gyerek, akik majd rajta szeretnek kieli az o beteljesuletlen eletuket. Pont ezert fotos az onmegvalositas is szerintem.

2013. ápr. 29. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!