Kisfiam már január 9-e óta folyamatosan köhög. Mit tegyek?
Hidegpárásítótok van?
A gyerekszobába az igen hasznos tud lenni, sőt lehet bele tenni ilyen-olyan nyugtató cseppeket, amik könnyítik a légzést.
mi dec. 10-én kezdtük és olyan 2 napja jött az erős javulás
mi is voltunk december óta 13 alkalommal orvosnál, többnél is, különböző szakterületeken is, semmi eredménye nem volt. Használtunk hidegpárásítót, köptetőket, inhalátort, Salvust és receptköteles gyógyszert is töltöttünk bele, már majd megőrültünk, hogy mi lehet, amit nem vesznek észre a dokik. Majd azt mondta a gyerekorvosunk, hogy figyeljük meg, amint bejön a tavasz, megszűnik a köhögés is. Úgy tűnik igaza lett, de nincs indoklás, hogy miért betegeskedte végig az egész telet. Szintén időnként taknyos volt, majd elmúlt, 2 nap múlva megint folyt az orra, orrcsepp, szívás.
Házi praktikák közül "áztattuk" meleg vízben, hogy gőzöljön ott is, rengeteg mézet kapott, meleg teát, csipkebogyót, frissen facsart leveket, semmi nem használt.
Nem akarlak elkeseríteni és a megoldást sem tudom, talán Nálatok is elmúlik néhány napon belül, ha kisüt a Nap.
Nálunk tavaly volt, mindkét lányom 3X 9 hétig köhögött, kb 1 hetes kihagyással a 9 hetek között. Élveztem... nézte a bölcsidoki minden héten, nagylányom többször vittem én is a körzetihez, mindenkinek az volt a válasza, hogy majd tavasszal elmúlik... A doki saját bevallása szerint is több, mint 6 hétig köhögött. Más bajuk nem volt, se láz, semmi, ette, ittak, játszottak, csak köhögtek, néha kicsit taknyosak voltak. szerintem ne ess kétségbe.
Nemrég kérdeztem a gyógszerészt mit ajánl, a javaslat a sok gyümölcs, vitamin volt, más nem. Azt mondta, nagyon makacsak most a vírusok...
Szia nekem a kisfiam nagyon beteges volt állandóan felsőléguti baja volt minden télen ,mindaddig mig kiszedettük az orrmanduláját tavaly Juliban ,nem a dokinő ajánlotta áá képes lett volna hogy 3 havonta tömjem antibiotikummal ,igy is 4 év alatt 15 antibiotikumos kurán vagyunk ul!
erre közöltem a dokinővel hogy ki akarom vetetni az orrmanduláját.
Jó nem volt tavaly télen sem oviban ,és egész télen nem volt beteg ,nagyon örülök el sem hittem!!
Van egy 8 hónapos gyönyörü kislányunk is és ő sem volt beteg!!
Üdv Nikol
Csak azért irtam le mert hátha nálatok is segítene ez a műtét!!
Hat lehet igazatok lesz. Nekem is azt mondta a doki, hogy majd a jo idovel elmulik. Csak vegre lenne mar jo ido. A hagymatean en is gomdolkodtam, de holnap tenyleg fogok fozni. A ful orr gegesz mondta, hogy meg van nemi duzzadva az orrmandulaja es lehet ki kell neki venni. :( Hat nem tudom mi lesz a vege. Hidegparasitonk van. Megy folyamatosan. Poratka allergia hirtelen alakul ki? Szedtunk azomyr is de akkor is kohogott. Nem ertem en ezt. Koszonom valaszaitokat
Sokat segitettek. :)
Szia!
10 hónapja tartott a folyamat nálunk is. a gyermek (4 éves) éjjel száraz köhögésben fulldoklott.
A kedves doktor néni adott neki: antibiotikumot (had fosson), és újra újra újra antibiotikumot.
Allergiagyógyszert, és hörgő tágitót.
Megelégeltem a sok szart, és 1 hónap után nem adtam neki gyógyszert.
10 hónap után annyira köhögött, hogy nem engedték az ovi-ba sem járni. Végigjártam a tüdőgyógyászatot, alergia tesztet. Minden negatív, pontosabban a kis tüdeje sipolt, és terhelésre egyből köhögött.
Hosszas keresgélés (ami nem az orvosságok között történt) találtam rá a megoldásra.
A gyermek tüdejében tüdőféreg volt.
ASCARIS a féreg neve.
A kiirtáshoz egy három összetevős cseppet használtam, napi 3x6 cseppet. 1-1.5 hét múlva teljesen eltűnt a szárazköhögés, egyik napról a másikra.
Meleg szívvel ajánlok egy természetgyógyászt, aki segített: Zala Tamara, csepelen.
Miután a szegfűszeg, fehérüröm, feketedió hármastól rendbejött a gyermek, visszamentem a doktornőhöz igazolásért. Kérdezte, hogy kezeltem ki (mert annyira rossz volt az állapota, hogy asztma sprét is irt fel). Elmondtam neki az ASCARIS nevű férget. (De egyáltalán nem érdekelt mit mond róla!)
Nos kiderűlt, az orvosok is tudják tesztelni kakiból az Ascarist, de nem teszik!
PEDIG MINDEN HÖRGŐS KÖHÖGÉS ASTMA ESETÉN NAGY ESÉLYE VAN, AZ ASCARIS FERTŐZÉSNEK!
Javasolom fussátok meg ezt a kőrt. Ha valakinek kell segítség keressen privátban.
Kedves utolso valaszolo ez engem is erdekelne.
Kislanyomnak folyamatosan horgohurutja van es mar tudogyulladasa volt tobbszor sajnos.
Lehet nekunk is az lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!