Szerintetek luxus, ha a gyerekeimnek minden nap fogok süteményt sütni a nyári szünetben?
napi sütés az tényleg sok,szerintem heti 2-3 elég
azt viszont nem értem,hogy miben rosszabb egy házi sütésű süti,mint a minden nap adott túró rudi,kismackó,tejszelet?
mindenki a gyümölcsöt tömné,de azt mindenki elfelejti,hogy az is szénhidrát
persze egészségesebb szénhidrát,mint a liszt,de mégiscsak az
ráadásul nem hiszem,hogy egy 12 éves gyerek aki egész nap mozgásban van jól lakjon két barackkal
Szerintem jó ötlet, pláne ha a gyerekek is besegítenek, és 5 kakaós csiga árából lehet sütni 1-2 tepsivel!
Nálunk nagyon kelendő a kakaós csiga, pizzát csiga, fahéjjal csiga, almás pite, kavart Meggyes, kavart piskóta eperrel.
Lúdláb, túrós pite, diós mákos patkó, linzer...
Nálunk sokszor ezek vannak uzsonnára, vagy tartalmas leves után masodik gyanánt. Szeretek sütni, öröm ha lányom is besegít. Februárban minden másnap fánk volt, s nem untuk meg, a férjem is imádja a sütiket!
Emlékszem gyerek koromban is mama minden vasárnap sütött, az kitartott szerdáig, de hétköznap sokszor volt édes kifőtt tészta a második, szóval sok édeset kaptunk, mégsem rohadtak ki a fogaink....
Lányom os minden nap eszik cukros dolgot, és szebb fogai vannak, mint a szomszéd fogorvos lányának, akinek elől 4 foga hiányzik 3 évesen, pedig nem szik cukrosat....
A lényeg a fogmosás!!!
A gyümölcs jobban ti ker teszi a fogakat a svassága miatt, mint a cukor.... Ha nem mos a gyerek fogat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!