Szerintetek luxus, ha a gyerekeimnek minden nap fogok süteményt sütni a nyári szünetben?
hát...
minden nap süti szerintem kicsit sok
nem luxusnak gondolom hanem felesleges plusz kalóriának :-)
és bele fognak unni
heti 2x bőven elég
csinálj gyümölcs salit
pudingot keksszel gyümölccsel
túrókrémet
sajt krémet
lángost
fagyit
süssetek kalácsot kenyeret
salátát
stb....
Nekem nem lenne ra penzem, az biztos, vagy legalabbis ez mellett meg fott etelre mar nem. Es szerintem turelmem sem lenne napontamsutogetni, plane nyaron. Miert nem csinalsz olyan sutit, amit le lehet fagyasztani? Akkor eleg lenne mondjuk heti haromaszor sutnod, es felvaltva adnad nekik.
Egyebkent szerintem sem egeszseges minden nap, es a fogaiknak sem tesz jot.
Hát nem is az hogy luxus, hanem ha nekem minden nap sütit kéne ennem, meg is pusztulnék, pedig imádom a sütiket, de hát előbb utóbb gombócból is sok esete lép fel.
Úgyhogy én amondó vagyok, de heti 2-3 sütizés bőven elég.
Nyáron amúgy is inkább gyümölcsözzenek, dinnyézzenek, stb.
Megjegyzem, ha te a dögmelegben minden nap sütni fogsz, azért azt is megnézném :)
szerintem pont attól süti a süti, hogy nem minden nap pottyan az asztalra :)
nem luxus ez, hanem inkább varázs talán vagy nem is tudom mi a jó szó rá :)
ezzel elveheted azt az örömöt ami egy süti jelent bárkinek, nekik meg egy unott, mindennapos dolog lesz mint a vajas kenyér
Ki mit ért sütin az is kérdés mert ugye lehet otthon sütni túrós batyutól a kakaós csigán át magos kornspitzen keresztül a habos cukros krémesekig mindent.
Én mindennap nem fogok sütni (annyira nem szeretem azért) de nyári szünetben minden héten 2-3szor biztos.
Ezek nekem sütésnek számítanak, szoktam magos fonottkát, magos kiflit sütni , túróslepényt, meggyes kockát , mákos kiflit, kalácsot, néha kenyeret is. Ezektől nem hinném hogy elhíznának, ezek a normál táplálkozás részei szerintem reggelire vagy uzsonnára. És heti 1 szer pedig kifejezetten édességet is sütök mint pl. kakaós csiga vagy piskóta, vagy tejszelet ilyesmi.
3 gyerekem van 7,5 és 2 évesek egyik sem kövér.
Mindennap nem tudok sütögetni (nem is akarok) mert az tőlük venné el az időt, nyáron azt meg nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!