Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a 4 éves gyereke...

Mit csináljak a 4 éves gyerekemmel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Elég korán szültem sajnos. Most 4 éves a kislányom és nagyon roszz. A férjem amerikában dolgozik így ő nagyon nem veszi ki a részét a nevelésből. Közben egyetemre járok úyg hogy teljesen kivagyok. A dadája is panaszkoik rá hogy nagyon rossz és még az ovónő is. Ha nem kapmeg valamit akkor levágja a hisztit, elkezd harapni, ütögetni, összetör tárgyakat vagy eldug. Mondom neki ,hogy ezt nem szabad. Válasza:nem érdekel és azt csinálok amit akarok. A kaját a földhöz vágja. Ovodában ütögeti a másikat. Az egyetemes vázlataimat összefírkálja. Sokan visszaszólnak miatta. Tönkre teszi a cuccaimat. Amikor játszok vele sokszor nagyon eldurvul persze egylányhoz képest. Amikor az apja megjön nagy ritkán követeli az ajándékját és ha nem azt hozzák neki órákig bög és mondja hogy nemtörődünk vele. Éjszaka felkelt engem és elkezd nekem bögni és nemtudok elaludni. Másnap meg kellene mennem egyetemre úgyis nagyon korán szoktam kelni. Sok ajándékot kap úgyhogy nincs oka a panaszra. Múltkor annyira elkapott az ideg, hogy nagyon megvertem:( már nem bírtam a bögését.

Persze a férjem a lányomat védte, hogy nem vagyok jó hozzá. Napokig veszekedtünk miatta. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen hisztis?? nem bírom már agyilag és fizikailag sem. Haggyam el őket vagy mit csináljak?

Nagyon elvagyok már keseredve:((((

2013. ápr. 21. 16:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Az már rég rossz, hogy te tényleg azon gondolkozol, hogy elhagyod a gyereked.
2013. ápr. 21. 18:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Egyszerűen már nem bírom. Sokszor annyira kivagyok, hogy ordítnai bírnák. A férjem is már az agyamra megy. A lányom meg mintha nem is normális. Már nemtudom mit mondani rá. Én is voltam 4 éves és soha nem voltam ilyan rossz. Az anyosomék is piszkálnak, hogy nem bírok egy kölyökkel és, hogy milyen hisztis egy nő vagyok és hogy nemtudok szülni még egy gyereket. Igaz eltudjuk tartani őket, de nekem ez már túlsok. Nem azért tanultam eddig, hogy ez legyen belőlem. Szeretem a lányomat, de van bennem iránta valami visszatartás, iszonyodás. Már belefáradtam.
2013. ápr. 21. 18:32
 23/33 anonim ***** válasza:
PPfff, direkt ríkattad meg? A házasságotokkal nagyon nagy problémák vannak! Válj el ha ennyire nem bíztok egymásban, de a gyerekedet ne hagyd el soha!
2013. ápr. 21. 18:34
 24/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék hidd el, de közben félek is. Félek, hogy megver, meghát akár mennyire is egy isten csapása a kislányom, de imádom. Az nagyon rossz lenne ha elvenné tőlem. Talán még nem is láthatnám sokat, mert akkor kivinné Amerikába.
2013. ápr. 21. 18:39
 25/33 anonim ***** válasza:
Döntsd el mit akarsz. Amúgy a rokonoknak éppen semmi köze ahhoz, hogy hogyan neveled a gyerekedet! Meg se hallgasd őket!
2013. ápr. 21. 18:42
 26/33 A kérdező kommentje:
Jobb lenne ha elválnánk. Mert azt se szeretem ha többször is megcsalnak.
2013. ápr. 21. 18:43
 27/33 A kérdező kommentje:
Igazad van! Nem mertem visszaszóni anyóséknak, mert akkor én lettem volna a gonosz. A férjem meg persze, hogy őket védi.
2013. ápr. 21. 18:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Te szegény, iszonyat mód el lehetsz nyomva. Sajnálom! Próbálj kilépni ebből a szituból...
2013. ápr. 21. 18:50
 29/33 A kérdező kommentje:

Nemtudom, hogy csináljam.....

Ott hagyni meg nem szeretném az egyetemet, hamarosan végzek. Néhány hónap. lehet hogy akkor több időm lesz a gyerekre. És újra kezdhetnénk a férjemmel.

2013. ápr. 21. 19:28
 30/33 anonim ***** válasza:
Szeretgetni szoktad? Játszani szoktatok? Vagy "csak" nevelni próbálod? Dada, ovi...mennyit kap(ott) belőled? Minőségi időt szoktatok együtt tölteni? Amikor nincs más csak ti, jól érzitek magatokat, önfeledten?
2013. ápr. 21. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!