Hogyan kezdjem rászokatni a 20 hós babámat a billire?
Én tavasz óta próbálom bilire szoktatni a fiamat. Most 22 hónapos. Az elején hallani sem akart a biliről, ha ráültettem sírva pattant fel róla. Azóta is próbálom (bár nem eröltetve) rászoktatni, de még mindig nem szobatiszta. Annyit értem el nála (egy nyár alatt), hogy ha nincs rajta pelenka sem más akkor belepisil a bilibe szó nélkül, de ha már kisgatya vagy nadrág van rajta akkor beleengedi. Sajnos siettetni semmivel nem tudod, nálam látod hónapok alatt sem lett teljes az eredmény és ez valószínűleg azért van mert még nem érett rá. Alkalmanként próbáld meg újra és újra ráültetni (lehet pl. minden reggel felkelés után amikor pizsiből átöltözteted) és majd szépen lassan saját elhatározásából fog átszokni.
Sok sikert!
Szia!
Nekünk is hasonló a problémánk.
Mondjuk azt már elértem, hogy nem sír a bilin, sőt bele is pisil, de a következő már a szőnyegre megy.
Én is megtapsolom, ha bele sikerül pisilnie, együtt örülünk, ezért nem értem a következő miért megy mellé?
Szóval mi még pelusozunk, sajna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!