Kedves szülők erről mi a véleményetek? Nem lesz rémálmuk a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Óvodánkban is égettek ilyet, és a gyerekeknek ezt kell nézni. Én felháborítónak tartom, hogy ilyen babonás ocsmányságokkal foglalkoztatják a gyerekeket. Egy három éves kisgyerek csak azt látja, hogy egy emberi alakot égetnek...
Kíváncsi vagyok a véleményekre!
2013. ápr. 18. 19:28
1/40 anonim válasza:
Ettöl nem lesz rémálmuk, nekik az NEM emberi alak, hanem valami rossz, gonosz lény.
Semmivel sem problémásabb, mint a gyerekmesék, és azoktól se lesz egy gyereknek sem baja.
2/40 anonim válasza:
Rémálma, vagy bármilyen más problémája CSAK akkor lesz, ha TE mondasz neki ilyesmiket.
3/40 anonim válasza:
Hát szerintem nem kell őket már mindentől óvni... Ők ezt jó mókának fogják fel, és gondolom hogy el is magyarázzák nekik az óvónénik, hogy miért csinálják...
5/40 anonim válasza:
Jajj...Ennyi erővel rémálma lehetne a vasárnapi ebédtől is, mert ott meg egy valaha élő állatot fogyaszt el a család.
6/40 anonim válasza:
Pont pár napja került szóba a kollégáimmal a kiszebáb égetés, és mindenki kedves nosztalgiával gondolt rá vissza, egyikünknek sem volt rémálma. Mi jó bulinak fogtuk fel, énekeltünk. Eddig eszembe sem jutott, hogy ezt ilyen összefüggésben vizsgáljam. Engem nem háborít fel. Nálunk a fiúk másztak májusfát is. :-) Bár nem olyan magasat, csak mégis. A Búsójárást is ellenzed?
7/40 A kérdező kommentje:
Érdekes, máglyán égetnek embereket, az szinte pont így néz ki. Ha megszemélyesítik a szalmabábút, hogy az egy gonosz valami, akkor abból azt látják, hogy a gonosz embereket meg kell égetni? Miért kell hazugságokat beleszőni az óvodai tanításokba, nevelésbe, hogy a szalmabábú egy gonosz lény?
2013. ápr. 18. 19:48
8/40 anonim válasza:
"Miért kell hazugságokat beleszőni az óvodai tanításokba"
Akkor jövőre ne ünnepeljék se a mikulást se a karácsonyt se a húsvétot?
9/40 A kérdező kommentje:
A májusfát nem értem, hogy hogyan jött ide? Felmásztatok és meggyújtották alattatok? :D
2013. ápr. 18. 19:50
10/40 anonim válasza:
A mi ovinkban is volt ilyen, sőt az általánosban is idén, és a gyerekeknek nem lett rémálma, sőt a kislány vidáman újságolta, mikor hazajött, hogy égettek kiszebábot és el is tudta magyarázni miért ez a hagyomány. Ettől nem lett rémálma az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!