Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztó nagy gondunk van a...

Borzasztó nagy gondunk van a dadussal, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Már év elején írtam ide, hogy állítja a gyerek /kiscsoportos kislányom/, hogy ráütött a dadus. Szinte minden héten állítja, hogy veszekedett vele, lefröcskölte vízzel stb. Semmit nem szóltam eddig, sőt még az átlagosnál is kedvesebb voltam, hátha változik a helyzet de csak rosszabb. Tegnap csak az én gyerekemen nm volt pulcsi az udvaron, és mikor engem észrevettek akkor szóltak a gyereknek, hogy a pulcsid hol van? A gyereket csúnyán lebaltáztam és sírva elmondta hogy a dadus vette le róla, ő nem akarta levenni/soha nem meri levenni és kimenni itthon pulcsi ill kabát nélkül/.Mikor hazaértünk elmondta, hogy ordítozott vele a dadus egész nap és ő meghúzta délután a haját, erre a dadus megpofozta. Elbírom a kislányomról képzelni simán, hogy délutánra úgy kikészült hogy megmerte húzni a dadus haját. Na mit lépjek erre????
2013. ápr. 16. 08:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Az igaz, noni. Es a szulo majd bocsánatot ker a dadustol, hogy megvádolta, ha kiderül, hogy a gyerek képzeledodott?

Ismerősöm oviban dolgozik, elképesztő, hogy miket mesél. "Meztelenül tornaztunk ma" - levette a pólójat es körbe szaladgált a szobában. "A Katineni ki öntötte az ebedemet es nem adott enni" - Pisti meglokte a Katinenit, aki ki öntötte a kezében tartott főzeléket, igy a gyereknek újat adagoltak ki. "A Katineni levágta a hajamat" - összekocolta a hajat, a gumi bele gabalyodott, az ovono meg csak ugy tudta kiszedni, hogy pár hajszálat levagdosott.

2013. ápr. 16. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nos, akkor hívj össze egy rendkívüli szüloit, amin ott a dadus is es tessék szembe állítani a vádakkal. Ha valóban ugy történt minden, akkor a szülők is melled állnak. Ha nem....
2013. ápr. 16. 08:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendkívüli szülői, a szülők melléd állnak? Magyarországon élünk, itt ilyen nincs...Mindenki kussol és örül a más bajának, persze fű alatt mindenkinek megvan a maga kis negatív története meg egyetért az emberrel, de ha van valami nem állnak ki a másikért.
2013. ápr. 16. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző oldal már nem tudom hanyadik vagyok (aki írta hogy nálunk is hasonló a szitu) és nálunk is ez van amit írsz kérdező, mindenki f.sik és lapít egyesével bemennek ugyan a vezetőóvónőhöz meg nyaliznak a dadusnak meg az óvónőknek ajándékkal stb. hátha akkor majd jobban bánik a gyerekükkel, de hogy együtt kiálljunk azért hogy kerüljön el onnan az a nő, azt már nem! Többen el is mondták nekem (még leírni se voltak hajlandók üzenetben se!) hogy ők félnek hogy még rosszabb lenne a helyzet ha nagyon pattognának...na hát ennyit erről. Úgyhogy mi menekülünk innen szépen, szeptembertől másik oviba.
2013. ápr. 16. 12:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Hála a JóIstennek mi is költözünk innen hamarosan, de ezt nem akarom akkor sem annyiban hagyni.
2013. ápr. 16. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Hat nalunk volt ilyen, kerdezo. Igaz nem az oviban, hanem az iskolaban, amikor kiderult, hogy a tanitono nem tudja kezelni a gyerekem -aki valoban nem egyszeru eset- es ugy gondolta, hogy az a legjobb megoldas, ha megcsavargatja a fulet meg bezarja a szekrenybe...

Nem is a gyerekemtol tudtam meg, hanem egy anyuka szolitott le, hogy tudok e rola. neki a gyereke meselte, akivel osztalytarsak. Aztan megtalalt a masik anyuka is, hogy o a nagyobb gyereketol tudja, aki szinten abba az iskolaba jart. Nalunk mellem alltak a szulok, igaz en nem rendkivuli szuloit hivtam ossze, hanem az epp aktualison kerdeztem meg a tanarnot, hogy tud e valtoztatni a viselkedesen, vagy a foigazgatohoz kell fordulnom. Eloszor tagadta, csak akkor ismerte el, amikor tobb szulo is felszolalt, hogy lattak, hallottak....

2013. ápr. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!