Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Germicid-C kúpot adhatok a 2...

Germicid-C kúpot adhatok a 2 éves fiamnak aki borzasztó nyügös? Vagy inkább ne? Ha igen hogy? Valószinü hogy a foga is jön mert mondja hogy faj fogam anya!

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugtató hatása is van, adhatsz neki, talán csillapítja a fájdalmat. De az én gyerekeimnek, 1 éves koruk után, már semmit nem hatott a Germicid. Állítólag 10 kg felett már nem olyan hatásos. A lázat se vitte le már nekik, fájdalmat meg egyáltalán nem csillapította.

Én, ha már nagyon fájt a foguk, akkor Nurofen szirupot adtam, vagy nagyon ritka esetben Cataflam cseppet, azt inkább éjszaka.

2013. ápr. 9. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem indokolatlanul nem szabad adni neki... Az lázcsillapító főként, annak ellenére, hogy nyugtató hatása is van. Úgy gondolom, a nyűgösségre nem kéne nyugtatót adni a kisfiadnak... Inkább próbálj meg illóolajat, ha tudsz beszerezni (DM stb.). Nekünk a 100%-os levendula olaj vált be, azt párologtattam kisfiam szobájában, amikor jött a foga, és nyűgösködött (ő most 6hós), a 4 éves kislányomnak pedig a párnájára cseppentettem 3-4 cseppet. Nekünk bevált.
2013. ápr. 9. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább nurofent adj neki ha nagyon fáj szegénynek.
2013. ápr. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!