Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan öltöztesem fel a 4,5...

Hogyan öltöztesem fel a 4,5 éves kisfiamat az oviba?

Figyelt kérdés

Most kezdjük az ovit hosszu betegeskedések után ujra ,és ebben a az örült idióta időben nem tudom hogyan öltöztessem fel ,már betegesen féltem !!

Én overált akarok adni rá persze alá vékonyan öltöztetném!

Ti hogyan és mit adtok a hasonló koru gyermeketekre?

Köszönöm előre is

2013. ápr. 5. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam bent melegítő nadrágban és hosszú ujjú pólóban van. Kintre bélelt nadrágot és kabátot vesz fel, plusz egy vékony sapkát.
2013. ápr. 5. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

enyém vékony harisnyában és vékony pamutnadrágban, atlétában és egy vékony h.u. pólóban van bent.

kintre leveszi a nadrágot és egy bélelt farmert vesz fel, egy vékony pulcsit és a bélelt dzsekijét.

én azért túlzásnak érzem az overált ilyen időben, ha túlöltözteted leizzad és megfázik

2013. ápr. 5. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ovodába bentre egy hosszu nadrág és hosszu ujju polo , ha kimennek , akkor ennek a tetejére egy pulover , overál , sapka és még szokta kérni a sálat és a kesztűt is , én ezeket nem eröltetem .
2013. ápr. 5. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek ,van ilyen kantáros dzsekis nadrág akkor azt adom bentre én is meg kabát alá egy vékony pulival.
2013. ápr. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!