4 éves kisfiamat bántja az óvodávan egy fiú. Mit tehetnék?
Mindenképpen az ovónövel beszélni erröl.
A kérdés, hogy egy bizonyos kisfiú bátnja vagy az összes. Ha az összes akkor a fiaddal van a gond, ha egy bizonyos akkor az ovónök figyeljenek oda rá.
Beszélj az óvónénikkel és a gyerek szüleivel.
A te kisfiad az apukájának miért nem mondta el az igazat,lehet esetleg ő kezdte a dobálózást? Nem bántás csak egy felvetés,mielőtt nekiesel a másik gyereknek :)
Igen, tényleg beszélj az óvónőjével! Ha többen bántják, akkor lehet másik csoportba kellene átmennie.
Ha ez az egy fiú bántja, akkor a fiaddal is beszélj, hogy álljon ki magáért, nem kell verekedni, de ne hagyja magát bántani senkinek.
Ilyen gyerek szinte mindenhol van sajnos.
Egy darabig játsszon az óvónéni közelében, amíg nem talál magának másik áldozatot a kis srác.
Tudom, hülyén hangzik, de nem igen tehetsz mást.
Szülőin hozzátok fel.
Kisfiamat is molesztálja/molesztálta egy másik kisfiú.
Én mondtam a kisfiamnak, hogy nagy ívben kerülje el a gyereket, ha pedig bármi van azonnal menjen az óvónőhöz és szóljon neki. Egy darabig kerülte is, majd egyszer megint mondta, hogy kapott tőle egy pofont. 2 vagy 3 nap múlva pont akkor amikor benyitottam a csoportba kapott ki a fiam kezéből valamit és emelte a kezét ütésre. Felnéztek az ajtónyitásra, én meg megfenyegettem a gyerekeket. Azóta nem bántotta a fiamat, az óvónőnek meg mondtam, hogy tudom nem szép dolog, de nem bírtam megállni.
Azért azt tudni kell, hogy ez kisebbségi gyerek, nagyon buta, primitív, vad szülőkkel, beszélni sem lehet velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!