Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiamat bántja az...

4 éves kisfiamat bántja az óvodávan egy fiú. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Napok óta panaszkodik a fiam, hogy egy bizonyos kisfiú mindig bántja. Először azt hittem csak gyermeki cívódás, megoldják majd egymás közt. De tegnap betelt a pohár, mert ahogy hazajöttem munkából, látom a gyerek arca tiszta össze van törve. Az apja hozta haza neki azt mondta elesett. Amikor én rákérdeztem, azt mondta, hogy az a bizonyos kisfiú arcon dobta jéggel. Ma reggel megkérdeztem
2013. febr. 20. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsö válaszoló vagyok.

Ma történt egy érdekes dolog, és a te kérdésed jutott eszembe, lehet náltok is ilyen egy kicsit a szitu.

Ma találkoztam néhány anyával, össze engedtük a gyerekeinket játszani. Volt egy kislány 5 éves (ö volt a legidösebb minden gyerek 2-3 közötti volt) és egy kisfiú 3 éves. a kislány amúgy elég nagyszájú kislány, megtudja magát véddeni, de szeret nyafogni is. a kisfiu kicsit nagyhangú, és sok az energiája, de anyukája mindig rászól, helyesen tereli, és a kisfiú nem agresszív, nem bánt senkit sem. (söt a legkisebb lányom aki még bébi öt simogatta ezerrel)

A kisfiu egyszer a kislányhoz akart menni, aki játszott. a kislány ellökte, és nem akarta, hogy vele játszon. a kislány még nyafogott is egy kicsit. a kisfiu ezt viccesnek találta és még egyszer oda ment. a kislány megint csak vinnyogott, hajlamdóság nem volt benne az együtt játszásra. (szerintem a kislány anyukája is kicsit hibás volt, mert nem szolt a lányára, hogy engedje oda a kisfiút is, föleg hogy a kisfiú szobájában játszottunk) innetöl kezdve a kisfiu mindig ment a kislány után, és habár egy újjal sem ért hozzá, a kislány állanóan visított, és azt állította, hogy a kisfiú bántja. már ha közelébe ült a kisfiú már nyüszítés ment. egyszer a kisfiú oda ment a kislányhoz (az sem tudott nyugodni, és azért provokálta mert érdekesnek tartotta, és az anyukája hiába szolt rá, és hozta el, a kisfiu ezt játéknak vélte)és megsimogatta a kislányt, aki egyböl azt állította, hogy megverte öt a kisfiú és neki igazán fáj az arca. ezen jót nevettünk, mert mindenki látta hogy tényleg egy gyengéd simogatás volt a kisfiútól.

Ekkor eszembe jutott a kérdésed, és arra gondoltam, hogy nem lehet hogy a fiad csak nem kedveli a másik kisfiút mert az túl sok, de a másik kisfiú lehet már elég ha rosszul néz és a fiad negatívnak látja ezt és nem tud ebböl az ördögi körböl kiesni?

2013. febr. 21. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem most már ne az óvónénikhez fordulj hanem a gyerek szüleihez.Mivel Ők lehet jobban tudnak majd hatni rá!!.....
2013. márc. 16. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!