Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedjem a kisfiamat Aliznak...

Engedjem a kisfiamat Aliznak öltözni farsangon?

Figyelt kérdés
Aliz Csodaországban Alizáról van szó. Én nem akarom és nem tudom, hogy hogy jutott ez eszébe.

2013. febr. 13. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Válasszatok valami más figurát a meséböl.

Amúgy a farsangnak tegnappal vége. Ma már hamvazó szerda van.

2013. febr. 13. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

tyűűű, hát én is bajban lennék....:/

magyaráztad neki, hogy miért nem okés? semmi hatás??

2013. febr. 13. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, persze. De még próbálkozok.
2013. febr. 13. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Az óvodát egyáltalán nem érdekli mikor minek van vége. Nálunk pénteken lesz farsang.

Szerintem ne engedd. A fiam sem engedem királylánynak beöltözni.

Inkább öltözzön akkor bádogembernek, vagy madárijesztőnek

2013. febr. 13. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk jövő héten pénteken lesz farsang , szerintem se öltözzön be Aliznak, probáld meg más mesékkel lefoglalni , hátha megtetszik neki valami más , példul Pán Péter , aki repülni is tud stb... , hozz fel érdekes tulajdonságokat biztosan tetszeni fog valami neki.
2013. febr. 13. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
egyrészt az első válaszolónak tök igaza van, másrészt pedig ha nem akarsz b-zit nevelni a fiadból, ne öltöztesd lánynak! A nemi identitás is nagy részben tanult tulajdonság!
2013. febr. 13. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Öltözhet egy gyerek pókembernek v madárijesztőnek, de Alíznak nem???? Kicsit magas ez nekem,lehet én vagyok retardált,de nem értem. Pókember meg a többi nem viszi félre az "identitását" meg az egyebeit csak ha lánynak öltözik? Miért kevésbé "normális" lánynak öltözni mint más figurának?
2013. febr. 13. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Na? Jutottatok vmire?

Amúgy lehet az utolsónak van igaza...és nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni...

A Tyűűűs..:-)

2013. febr. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!