Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felvették valakinek a gyermeké...

Felvették valakinek a gyermekét a pécsi Koch Valéria Iskolaközpont Szőnyi úti óvodájába, de inkább a Dugonics utcaiba szeretné iratni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiamat felvették a pécsi Koch Valéria Iskolaközpont Dugonics utcai óvodájába (bár mi a Szőnyi úti oviba jelentkeztünk). Csakhogy mi a város másik végében lakunk. Van még egy 5 hónapos kisfiam is, így nagyon nehéz lenne a két gyerekkel akár busszal, akár kocsival elvinni Őt az óvodába. Férjem reggel elmegy dolgozni, Ő nem tudja vinni. Sokkal könnyebb lenne, ha a Szőnyi úti oviba járna.

Az igazgatónő azt mondta, hogy ha lenne valaki, akit a Szőnyibe vettek fel, de a Dugonics közelebb lenne, akkor lehetne cserélni. Ha valaki szeretne cserélni, akkor legyen szíves írjon.

Vagy ha esetleg valaki mégis vissza akarja mondani a jelentkezést a Szőnyibe, akkor az is írjon.

Nagyon nagyon szépen köszönöm

Kata

2013. ápr. 5. 01:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia

Sajnos segíteni nem tudok,viszont érdekelne,hogy sikerült a felvétel?Milyen elvárásnak kell meglenni?Én is ide szerettem volna iratni a lányomat,de azt hallottam,ha a szülők nem svábok esélytelen

2013. ápr. 5. 06:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!