Laza anyukák vagytok?
Akkor ezek szerint én nem vagyok laza anyuka. Nem ehetnek homokot és nem is mászkálhatnak mezítláb, amikor még nincs elég meleg hozzá. Napirend nagyjából van, inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak fix pontok.
5 év alatt született négy gyerekem, meg is bolondulnék, ha nem így lenne.
Nem rosszból mondtam.
Csak józanul végiggondolva, az szerintem is felelőtlen, aki nem elkerített játszótéren hagyja a gyerekét mindent megkóstolni (ahol cigicsikkek, szemét van, be tudnak menni a kutyák és hasonlók). Az már nem laza, hanem idióta- szerintem. De olyan helyen, ahol körbe kerítés van, nem jut be állat, ott nyugodtan kóstolja meg.
Én gyerekként még gilisztát is ettem, és itt vagyok. :)
8 as vagyok leHAGYTAM azt hogy a 4 és 6 éveseim is mióta csak 2 lábon sétálnak felszedik a botot, a termést, a csigát a követ stb. Ezért is nemegyszer kaptam már miszerint miért engedem hogy felvegye lehet hogy lepisilte egy kutya vagy bármi...
A legnagyobbam egy kezemen meg tudom számolni hányszor beteg egy ovis évben és persze mindig ovis járványok idején még véletlen sincs összefüggésben a játszótéri bot szedegetéssel a betegség.
Hülye én sem vagyok! Egy lepusztult játszótérre azért nem vinném a gyerekeimet,de itt nálunk be van kerítve,gumitalaj van,jól vannak a játékok elrendezve,5 naponta van ellenőrzés,amikor is szemetet szednek,és a többi.Kerítés van,amit a kutya,macska nem tud átugrani,átmászni alatta,tehát a kutyakaki,macskakaki élből kizárva...
De egy ilyen jól tisztított játszótéren miért ne mehetne arra,amerre lát?
Nagyon jó, hogy te ilyen laza vagy, de azzal sincs baj, aki azért nem érez késztetést, hogy a 9 hónaposa nyugodtan kóstolgassa a homokot.
Engem is kibeszélnél. Nyilván nem tudom és nem is akarom steril környezetbe nevelni, de nem igazán homokozik játszón a most 2,5 éves kislányunk. Nem csak én nem örülök neki, hanem az amúgy roppant laza apuka is azt mondja, hogy ne. És attól függetlenül, hogy nem evett még homokot a lányom, nagyon jó immunrendszere van.
Ha olyan idő lenne, hogy le akarná venni a cípőt, valószínű hagynám, bár nem hiszem, hogy zokniba kéne szaladgálnia a játszón. A hinta láncot még nem töröltem át, de ha valaki úgy nyugodtabb, tegye.
Attól, mert te ilyen vagy, nem kéne leszólni a másikat és nem biztos, hogy az a jó, ahogy te csinálod.
Kérdező, szerintem 2 végletet írtál, azért közötte is van ám élet...
Eddig lazanyának tartottam magam, de ezek szerint maga vagyok a vaskalapos szigor, mert az étkezések és a fürdés-lefekvés nagyjából ugyanakkor vannak, ill. utcán sosem hagytam mászni a gyerekeimet, pont a mindenféle ürülék és testváladék miatt. Nem engedem homokot enni és 20 fokban mezítlábazni őket.
Amúgy nem értem, hogy jön a kérdéshez az anyagi helyzetetek orrunk alá dörzsölése, ezt kifejthetnéd még :)
18-as vagyok.
Van napirend is. Nem percre pontos természetesen, de van. Nem hiszem, hogy ettől lesz laza vagy nem laza az anya. Nem csak az én életemet könnyíti meg, hanem a lányomnak is kiszámítható lesz a nap. Tudja, mikor alszik, fürdik, stb.
Ezt mondjuk én sem értettem, mi köze az anyagi helyzetnek az egész témához:)
Amúgy meg ő feltett egy kérdést, de a másik oldal is lefelelőtlenezett pl. többek között engem is hogy hát mi minden lehet elkapni és hú meg jaj...
Szóval maradjunk abban hogy mindkét oldalról megy az adok kapok, ez nem attól függ mit enged meg "egyik oldal" meg a "másik oldal" hanem attól hogy vágyunk e mást pellengérre állítani, jól kibeszélni vagy nem.
Engem pl. pont ezért beszéltek ki hogy minek 3 gyerek ha nem tudok mind3-nak a s.ggében lenni csúnyán mondva...hát én meg ha csak 2 lenne akkor SE állnék állandóan ugrásra készen mögöttük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!