Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan fékezhetném meg a hisztit?

Hogyan fékezhetném meg a hisztit?

Figyelt kérdés

14 hónapos a lányom, és egyszerűen már az őrületbe kerget. Az egész nap másból sem áll, csak a hisztizésből, és nem alapjáraton. És hol van még az igazi dackorszak?

Ha valamit nem tud elsőre megcsinálni, ordít, üt, harap, veri magát a földhöz. Ha valamit nem engedek meg neki, szintén jön az ordítás és társai. Egy hete már dühből földhöz is ver dolgokat, ha rájön az ötperc, és előfordult, hogy rám is ütött.

Etetni nem nagyon lehet, rázza a fejét, ordít és üti ki a kezemből a kanalat. Ha nagy harcok árán sikerül egy falatot beletömnöm, akkor rájön, hogy ez nem is olyan rossz és megeszi.

1 hónapja megy, de nem lehet irányítani sem. Nem engedi, hogy megfogjam a kezét, vagy másfelé tereljem, szintén jön az ordítás, lefekszik akárhol és fetreng a hisztitől.

Az altatás is rémálom, csak hogy még szebb legyen a dolog.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csináljak vele! Nem túlzok, simán felülmúlja hiszti szempontjából a 3 éves unokatestvérét. Egy ideje rémálom vele minden egyes nap.

Köszönöm előre is!

2013. márc. 31. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
46%
Tereld el a figyelmét,esetleg utánozd és akkor kizökkented,ebben a korban ezek bejönnek,én is azt mondta rosszabb,mint a dacos öcsém volt,de belátom a mindjárt 2 éves fiam lekörözi akkori önmagát is,ha ferteng akkor hagy ott menj arrébb,fogd meg a kezét,ne engedj.
2013. márc. 31. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne vedd észre. Tudom nehéz, de a neheze még tényleg csak most jön majd.

Ha a fiam hisztizik (már 4 éves) én közben nyugodtan teregetek, tévét nézek, olvasok, leülök és várom, hogy abbahagyja. Amíg hisztizik úgysem tudok vele mit kezdeni.

A sikertelenségből adódó hisztit én mindig úgy kezeltem, hogy mellé ültem és bátorítottam, hogy próbálja meg újra, ami nem ment neki.

2013. márc. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!