Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tüdőgyulladáskor láz is van?

Tüdőgyulladáskor láz is van?

Figyelt kérdés
Kisfiam köhög, annyira nem vészes, nincs is láza, semmi. Erre anyósom kitalálta, hogy biztos tüdőgyulladása van! Ennyiért nem gondoltam orvoshoz vinni, de most beültete a bogarat a fülembe.
2013. márc. 28. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem annyi tünete volt hogy fájt a levegővétel, de se egy köhintésem se egy orrfújásom nem volt, ki is kerekedtek a szemeim mikor a röntgen papiron az állt h kétoldali szövődményes tüdőgyuszi. Sztem változók a tünetek.

Ha nagyon csúnyán köhög akkor tényleg nem ártana ha látná egy orvos, de ezt neked kell mérlegelni te látod őt.

2013. márc. 28. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs minden esetben láz. Megnyugtatásként azért érdemes lenne megnéznie az orvosnak.
2013. márc. 28. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A fiamnak 1-2 hete volt tüdőgyulladása,és még csak hőemelkedése sem volt.Állandóan köhögött "csak".
2013. márc. 29. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!