Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
40 éves leszek novemberben és van egy 20 és egy 5 éves csodálatos lányom de majd megőrülok hogy még egy gyermekem kegyen.Ti mit gondoltok erről??Kíváncsi kennék mi a közvélemény a 40 éves kismamákról???
2013. márc. 26. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok közben olvastam az előttem írót tehát ezért kellene a nagyobbat megkérdezni hogy ő mit szól hozzá nehogy rá maradjanak a kisebbek ha történik vmi a szülőkkel? Dehát ezzel az erővel mindenkinek aki csak gyereket vállal meg kéne beszélnie valakikkel akikre bízni szeretné a gyerekeit hogy mit szólnak hozzá ha gyereket vállalnak? tehát mondjuk nagyszülőt vagy keresztszülőt kinél ki?
2013. márc. 26. 11:37
 12/25 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik amit írtál és igazad van:-))
2013. márc. 26. 11:39
 13/25 anonim ***** válasza:

11es! én írtam a nagytesóval kapcsolatos dolgot.

lehet túlkomplikálom a dolgokat vagy túl tudatos vagyok, de mi megbeszéltük a tesómékkal, hogy ha történne velünk valami... a keresztszülők is épp ezért lettek ők.

számomra a gyerekem nem csak azt jelenti, hogy míg élek gondoskodok róla, hanem halálom után is :)

mondjuk ez már tényleg kényes téma, de nem hiszem, hogy baj ha valaki erre is gondol mikor gyereket vállal

2013. márc. 26. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem olyan furcsa lenne ha a gyerekemtől kérnék engedélyt hogy gyereket vállaljak. Szerintem a férjedre és rád tartozik ti tudjátok mit bírtok, mit szeretnétek stb.

Gondolom hogy a lányotok sem fog tőletek mondjuk pár év múlva engedélyt kérni hogy babát vállalhasson...

2013. márc. 26. 12:03
 15/25 anonim ***** válasza:
13 nem, nem baj természetesen de mondjuk én nem akarnék erre apellálni hogy tuti meghalok , de értem, hogy nem vagyunk egyformák és valaki szeret mindig minden eshetőségbe belegondolni, de azért nem ez az általános lássuk be, meg hát elég kevesen vállalnának akár csak 1 gyereket is ha erre alapoznának hogy ha ők meghalnak akkor kire bízzák. Mert akkor mi van azzal akinek nincs tesója és mondjuk idősek a szülei is? Az kire bízná? Meghát lehet hogy most eltervezem hogy rábíznám mondjuk anyósomra a gyerekeimet ha meghalnék na de ezzel az erővel anyós is bármikor meghalhat...
2013. márc. 26. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem is van 2 gyerekem és 39 éves vagyok. Én/mi is szeretnénk harmadikat, de valószínű, hogy nem lesz. Én nem azon parázok, hogy mi lesz ha öreg leszek, meghalok, stb. mert fiatal szülőkkel is történhet bármi, tehát ezt nem lehet előre kiszámítani.

Engem inkább az foglalkoztat, hogy biológiailag mennyire szabad megkockáztatni?! Mert azért minél később szül egy nő annál nagyobb a rizikó betegségekre

2013. márc. 26. 13:17
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem is van 2 gyerekem és 39 éves vagyok. Én/mi is szeretnénk harmadikat, de valószínű, hogy nem lesz. Én nem azon parázok, hogy mi lesz ha öreg leszek, meghalok, stb. mert fiatal szülőkkel is történhet bármi, tehát ezt nem lehet előre kiszámítani.

Engem inkább az foglalkoztat, hogy biológiailag mennyire szabad megkockáztatni?! Mert azért minél később szül egy nő annál nagyobb a rizikó a betegségekre, problémákra.

2013. márc. 26. 13:18
 18/25 anonim ***** válasza:
bocsi, 2x küldtem el véletlen! :))
2013. márc. 26. 13:19
 19/25 anonim ***** válasza:

Azt kell tenned, amit a szíved diktál.

Ha vágysz rá, és meg is tehetitek, miért ne? Öreg nem vagy :) De azért ne várj vele túl sokat, mert fiatalabb már nem leszel.

Én is bevállalnék egy harmadikat, ha olyan anyagi körülmények között élnénk, mint amit írtál. És ha apa is benne van, hajrá!!

2013. márc. 26. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Én egy "nagylány" vagyok, és azt mondom, hogy ne hallgass a lányaid véleményére, mert én se akartam a tesómat, de anyuékat ez nem nagyon izgatta, győzködtek, hogy milyen szuper lesz, és igaz volt, imádom a kisöcsémet..:-))

Ha minden adott, márpedig azt írod, akkor még gyorsan, gyorsan, hajrá!! :-))

Amúgy egyetértek a "túl tudatos" hozzászólóval, hogy halálunk után is gondoskodjunk a gyerekeinkről "pótszülővel"...

2013. márc. 26. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!