Ti hogy látjátok?

11es! én írtam a nagytesóval kapcsolatos dolgot.
lehet túlkomplikálom a dolgokat vagy túl tudatos vagyok, de mi megbeszéltük a tesómékkal, hogy ha történne velünk valami... a keresztszülők is épp ezért lettek ők.
számomra a gyerekem nem csak azt jelenti, hogy míg élek gondoskodok róla, hanem halálom után is :)
mondjuk ez már tényleg kényes téma, de nem hiszem, hogy baj ha valaki erre is gondol mikor gyereket vállal

Nem tudom, nekem olyan furcsa lenne ha a gyerekemtől kérnék engedélyt hogy gyereket vállaljak. Szerintem a férjedre és rád tartozik ti tudjátok mit bírtok, mit szeretnétek stb.
Gondolom hogy a lányotok sem fog tőletek mondjuk pár év múlva engedélyt kérni hogy babát vállalhasson...

Nekem is van 2 gyerekem és 39 éves vagyok. Én/mi is szeretnénk harmadikat, de valószínű, hogy nem lesz. Én nem azon parázok, hogy mi lesz ha öreg leszek, meghalok, stb. mert fiatal szülőkkel is történhet bármi, tehát ezt nem lehet előre kiszámítani.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy biológiailag mennyire szabad megkockáztatni?! Mert azért minél később szül egy nő annál nagyobb a rizikó betegségekre

Nekem is van 2 gyerekem és 39 éves vagyok. Én/mi is szeretnénk harmadikat, de valószínű, hogy nem lesz. Én nem azon parázok, hogy mi lesz ha öreg leszek, meghalok, stb. mert fiatal szülőkkel is történhet bármi, tehát ezt nem lehet előre kiszámítani.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy biológiailag mennyire szabad megkockáztatni?! Mert azért minél később szül egy nő annál nagyobb a rizikó a betegségekre, problémákra.

Azt kell tenned, amit a szíved diktál.
Ha vágysz rá, és meg is tehetitek, miért ne? Öreg nem vagy :) De azért ne várj vele túl sokat, mert fiatalabb már nem leszel.
Én is bevállalnék egy harmadikat, ha olyan anyagi körülmények között élnénk, mint amit írtál. És ha apa is benne van, hajrá!!

Én egy "nagylány" vagyok, és azt mondom, hogy ne hallgass a lányaid véleményére, mert én se akartam a tesómat, de anyuékat ez nem nagyon izgatta, győzködtek, hogy milyen szuper lesz, és igaz volt, imádom a kisöcsémet..:-))
Ha minden adott, márpedig azt írod, akkor még gyorsan, gyorsan, hajrá!! :-))
Amúgy egyetértek a "túl tudatos" hozzászólóval, hogy halálunk után is gondoskodjunk a gyerekeinkről "pótszülővel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!