Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
40 éves leszek novemberben és van egy 20 és egy 5 éves csodálatos lányom de majd megőrülok hogy még egy gyermekem kegyen.Ti mit gondoltok erről??Kíváncsi kennék mi a közvélemény a 40 éves kismamákról???
2013. márc. 26. 11:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha valaki ebben a korban vállal gyereket, az ő dolga.Viszont én 20 évesen nagyon nem örültem volna kistesónak. A legkisebb tesóm és köztem 11 év van, de ez is nagyon sok.
2013. márc. 26. 11:05
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

Semmi, főleg, ha már többedik baba. De az unokatesóm 40 évesen szülte az elsőt, az is egyre megszokottabb.

Ha bírnád idegileg és fizikailag, akkor csak bátran. :)

2013. márc. 26. 11:06
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem klassz, Ha te úgy érzed hogy "belefér" és egészséges vagy akkor hajrá :)!!!
2013. márc. 26. 11:07
 4/25 anonim ***** válasza:
67%

engem nem nagyon izgat ki mikor vállal gyereket.

viszont én már 40 évesen nem vállalnám be, engem aggasztana, hogy fogok neki is mindent megteremteni, hisz mikor anyagilag igazán szüksége lesz rám, én már nyugdíjas leszek (már ha lesz akkormég). gondolok itt az életben elindításra, lakásának teremtésére vagy beszállásra, autóra, ilyesmire.

én ezeket nem kaptam meg a szüleimtől, így tudom milyen nehéz önerőből megteremteni, vagyis hogy képtelenség ezért én ezt fontosnak tartom.

na de jól elkanyarodtam a témától.

ha te úgy érzed, hogy neked még belefér akkor vállalj, ha meg nem, akkor ne vállalj.

2013. márc. 26. 11:12
 5/25 anonim ***** válasza:
75%

Az apa mit szól hozzá?

Én egyébként bevállalnám (valószínűleg ennyi idős leszek, mint te, amikor jön a második/harmadik gyerek, ha minden jól megy)

2013. márc. 26. 11:13
 6/25 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne gyerekem, akkor bevállalnám. De ha már 2 is van, akkor nem. De persze neked kell eldönteni, ha anyagilag minden okés és nagyon vágysz rá, akkor hajrá.
2013. márc. 26. 11:19
 7/25 A kérdező kommentje:
Apa nagyon szeretné csak én dilelmázok a korom miatt.Egyébként jó anyagi körülmények között élünk a lányoknak is van már ingatlanjuk ugyhogy én ettől nem félek hogy nem tudnám öket tisztességesen utnak indítani az életben.Apa 43 éves de valahogy a pasiknál ez a kor kérdés másképp van mint nekünk nőknek ő még jó korban van a babához.
2013. márc. 26. 11:20
 8/25 anonim ***** válasza:

nagylányod mit gondol erről?

én azért neki is adnék "beleszólást" mert hát reálisan nézve ha ne adjisten veletek történik valami, csak ő marad a kicsiknek

2013. márc. 26. 11:34
 9/25 anonim ***** válasza:

Persze. Nekem a tesóm ( fiú) 40 éves és fél éves a kislánya, a felesége 39 és még szeretnének még egyet majd. Fittek, egészségesek, fiatalabbak megirigyelhetnék az életmódjukat. Egy 43 éves férfi egyáltalán nem öreg.

Az első válaszolót nem is értem egyébként, hogy a 20 éves nagytestvért miben zavarhatná egy kisbaba? Miért ne örülne neki? Attól neki nem lesz kevesebb semmiből és nem neki kell nevelgetni hanem a szülőknek:)

Főleg ha anyagilag is minden oké én tuti nem haboznék.

Én 33 éves vagyok a férjem 35 mi is úgy terveztük hogy 2 gyerek után majd még úgy 38 felé egy 3.at bevállalunk, csak hamarabb jött hármaska jóval.

2013. márc. 26. 11:35
 10/25 A kérdező kommentje:
Na ez a másik problémám ő nem igazán akar kistesót, de hát ő már szinte önálló de ő a másikat sem akta most meg imádja:)
2013. márc. 26. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!