Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti is szinte bele vagytok...

Ti is szinte bele vagytok betegedve ha nem látjátok több napon keresztül a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Anyukámék holnap viszik el magukhoz a 3 éves kisfiamat. Most nagyon nagy bolondháza van/lesz a munkahelyemen, problémás lenne az oviból hazahozás. Anyukám nem tud hozzánk eljönni, így marad az, hogy kiköltözik egészen jövőhét végéig.Szombat vagy vasárnap meglátogatjuk, utána már csak jövőhét szombaton fogjuk látni. Egyébként nagyon jól érzi magát a mamáéknál, de már nagyon hiányzik, pedig még itthon van. Jövőhéten csak 2 napra tudott volna hazajönni a kisfiam, annak meg semmi értelme. Természetesen ha hazaakar jönni, akkor megyünk érte, és valahogy megoldjuk.
2012. máj. 24. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ez így tényleg elég sok idő, de azért én magamat ismerve ennyire nem venném a lelkemre a dolgot.

Ha egy-két napig nincs itthon, az nekem nem okoz gondot, olyan jól le tudok lazulni :) Na persze az más kategória, ha a munka miatt az embernek nincs ideje semmire, de szerintem ez ilyenkor hatalmas segítség, legalább nem két fronton kell odatennie magát az embernek.

De szerintem próbáld jól felfogni ezt a dolgot, hiszen ő jól fogja magát érezni, jó kezekben lesz, annak meg nincs értelme, hogy a saját dolgod nehezítsd meg, főleg, ha így is sok stressz ér a munka miatt.

2012. máj. 24. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk tesó fog születni. A kislányomat még soha nem hagytam "magára" hosszabb időre. Leghosszabb ilyen távollét egy nap volt, reggel indultunk Ausztriába, este jöttünk haza, addig anyuéknál volt.

Még éjszakára sem hagytam másra...

Szóval kissé izgulok emiatt, legalább 4-5 napról lesz ugye szó.

2012. máj. 24. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
nálunk a bölcsiben 3 hét nyári szünet lesz,ezt a két és fél éves fiam a mamáknál tölti.majd én is hét végére megyek látogatóba hozzá.és meg fogok bolondulni,annyira fog hiányozni.de másképp nem tudom megoldani.
2012. máj. 25. 06:34
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Én nem,mert sose adtam oda egyiket se hosszabb időre.Neg is jegyezték,hogy nem vagyok normális.

4 gyerek van.

Tavaly Görögországba elakarták vinni őket,de én nem engedtem.Féltem,hogy útközbe történik valami tragédia s nem vagyok ott.

Bár talán akkor se tudtam volna segíteni.

Ez van én ilyen vagyok!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 25. 07:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát egy nap után már nagyon hiányozna. Hétvégén is dolgozol? Ha igen, hogy fogod meglátogatni? Ha nem, miért viszik el már a hosszú hétvégén? És pont gyereknapra?!
2012. máj. 25. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk csak néhány napra szokott elmenni, de mivel tudom, hogy jó helyen van, a nagyszülők sokkal jobban ráérnek vele foglalkozni, ezért tudom, hogy csak az én "önzésem", hogy látni szeretném... a gyerek jól elvan. :)

Persze ha haza akar jönni, akkor hozzuk!

Én igyekszem kihasználni ezt az időt, és kipihenni, így a gyereknek is jobb, hogy nem egy idegbeteg szülőt kap vissza, hanem egy feltöltődött, friss, türelmes anyukát. :)

2012. máj. 25. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha néha lenne pár nap "szabadságom". Biztos önző vagyok és nem jó anya.
2012. máj. 26. 14:46
 8/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Ilyet ne gondolj magadról, nem vagyunk egyformák. Biztos nagyon jó anya vagy. 2-3 napig én is elvagyok, ilyenkor megcsinálok mindent amit kell, nagyobb takarítást. DE utána nagyon nagy a csend a házban, és az olyan furcsa....
2012. máj. 26. 15:17
 9/9 A kérdező kommentje:
kedves 4. Nyaralni én sem adnám nekik oda, hiába bízom bennük 100%-ban. Bár nem is kérték még, idén meg nem mennek sehova.
2012. máj. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!