Ti is szinte bele vagytok betegedve ha nem látjátok több napon keresztül a gyermeketeket?
Hát ez így tényleg elég sok idő, de azért én magamat ismerve ennyire nem venném a lelkemre a dolgot.
Ha egy-két napig nincs itthon, az nekem nem okoz gondot, olyan jól le tudok lazulni :) Na persze az más kategória, ha a munka miatt az embernek nincs ideje semmire, de szerintem ez ilyenkor hatalmas segítség, legalább nem két fronton kell odatennie magát az embernek.
De szerintem próbáld jól felfogni ezt a dolgot, hiszen ő jól fogja magát érezni, jó kezekben lesz, annak meg nincs értelme, hogy a saját dolgod nehezítsd meg, főleg, ha így is sok stressz ér a munka miatt.
Nálunk tesó fog születni. A kislányomat még soha nem hagytam "magára" hosszabb időre. Leghosszabb ilyen távollét egy nap volt, reggel indultunk Ausztriába, este jöttünk haza, addig anyuéknál volt.
Még éjszakára sem hagytam másra...
Szóval kissé izgulok emiatt, legalább 4-5 napról lesz ugye szó.
Én nem,mert sose adtam oda egyiket se hosszabb időre.Neg is jegyezték,hogy nem vagyok normális.
4 gyerek van.
Tavaly Görögországba elakarták vinni őket,de én nem engedtem.Féltem,hogy útközbe történik valami tragédia s nem vagyok ott.
Bár talán akkor se tudtam volna segíteni.
Ez van én ilyen vagyok!
4 gyerkőc anyukája
Hát, nálunk csak néhány napra szokott elmenni, de mivel tudom, hogy jó helyen van, a nagyszülők sokkal jobban ráérnek vele foglalkozni, ezért tudom, hogy csak az én "önzésem", hogy látni szeretném... a gyerek jól elvan. :)
Persze ha haza akar jönni, akkor hozzuk!
Én igyekszem kihasználni ezt az időt, és kipihenni, így a gyereknek is jobb, hogy nem egy idegbeteg szülőt kap vissza, hanem egy feltöltődött, friss, türelmes anyukát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!