Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy öltöztetitek fel a 1,5-3...

Hogy öltöztetitek fel a 1,5-3 éves gyermeketeket? Milyen sapit adtok rá?

Figyelt kérdés
Hétvégére közel 30 fokot mondtak és kicsit tanácstalan vagyok,mert hiába lesz ilyen meleg,csak április van.Azt sem akarom,hogy megbetegedjen.
2012. ápr. 26. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
3 éves, nem adok rá sapkát ha süt a nap, csak ha borús szeles az idő. Bölcsibe jár, a gyerekek 10%-án volt ma sapka.
2012. ápr. 26. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Sapkát már nem adtam rá. Póló, zippes pulcsi. Ennyi.
2012. ápr. 26. 10:34
 3/5 A kérdező kommentje:
2 éves a kisfiam.Biciklin fújt ma a szél.Akkor is elég a sima baseball sapi?Mert már piros volt a füle a vékony tavaszi megköthetős sapi alatt.
2012. ápr. 26. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem adok sapit a gyerekeimre,gyönyörű idő van :) a 30fok az 30fok még áprilisban is :) de a baseball sapi jó,véd a napsütéstől is,de füles pamut sapit semmi kép nem adnák rá ,mert bele izzad a feje..már alig várom a hétvégét egy szál pólós idő lesz... juhéé :D

a fiam 7 éves,lányom 3 éves

2012. ápr. 26. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én már nem adok rájuk sapit. Inkább az időjáráshoz, mint a hónaphoz öltöztesd szerintem :) Ha tényleg 30 fok lesz hétvégén, akkor tuti nem kell sapi.

Itt ma is meleg van, egy szál pólóban vannak a gyerekek.

2012. ápr. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!