Ti hogyan szoktattátok éjszakai szobatisztaságra a gyermeketeket?
Szia! Én nem vártam meg, hogy a reggeli pelus száraz legyen, bár nekem is ezt tanácsolták. De én tudom, a fiam olyan, hogy ha van pelus akkor abba pisil, tehát, mikor szoktattam le a pelusról és mentünk sétálni, ha nem adtam rá pelust, akkor pisilt az út szélén, de ha ráadtam, akkor abba ment.
Szóval én egyszerűen csak felajánlottam neki, hogy megpróbálhatjuk, ha gondolja, és ha nem megy, akkor visszakaphatja a pelust. Ugyanúgy bekészítettem a bilit, kértem keljen fel, ha érzi, hogy kell, át is hívhat segítek (pl villanyt kapcsolni). Volt pár baleset, de nem kérte vissza a pelust.
Viszont most van egy rossz periódusa, múlt héten 3* is bepisilt. Remélem elmúlik.
Egyébként az én fiam nem kel fel éjjel pisilni, amit kicsit sajnálok. Mégpedig azért, mert vagy nem kell pisilnie vagy bepisil. Nem tudom érted-e... szóval olyan nincs nála, hogy felkel és szól, hogy pisilni kell. Vagy kibírja reggelig vagy az ágyba engedi... szóval lehet, hogy erre mégsem volt még érett. (Amúgy 2,5 éves kora előtt szobatiszta lett és déli alváshoz ágytiszta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!