Gyermeketeket mindig átöltöztetitek az oviban ottani ruhába, vagy amiben megy abban marad egész nap? Ha igen, akkor miben viszitek haza?
Nem mindig öltöztetem át (3.5 éves lány). Ha leönti magát vagy szükséges a ruhacsere, akkor arra ott van a zsákban a váltócucc- nálunk mindig 2 garnitúra, mert mégiscsak kiscsopis és előfordul hogy kicsit kétbalkezeskedik).
Ez mindenkinek ízlés dolga, én úgy vagyok vele, hogy az oviig tartó 10 perces sétához pont ugyanolyan jó az a bizonyos ruha, mint abban aztán ott lenni, meg utána játszóterezni. Nem szakadt, nem foltos, miért ne jöhetne-mehetne benne...? Ami különösen csini azt úgyse adom rá átlag hétköznap, amikor ovi után úgyis csak játszóterezés van, na ott aztán még durvábban nyúzza a holmikat mint az oviban. Ha megyünk valahová, pl a városba intézkedni vagy program van, akkor kap igazán csinit magára. De egyébként a sima hétköznapi ruhatára is jól kombinálható, számára előnyös színek és fazonok, könnyű őt csinosan öltöztetnem az átlagos ruháival is, amiben oviba megy/odabent van. A legnyúzottabb darabokat meg a mamáékhoz való látogatásokra tartogatom, mert kb egy deszantos nem néz úgy ki egy a kiképzés után, mint ő 10 perc kertezést követően...
Attól függ. HA jó rosszabb idő van, akkor hosszú nadrágban viszem a gyerekeket, és rövidre cseréljük bent.
HA jó idő van, abban maradnak a CSOPORTBAN, amiben mentünk. DE van kinti váltóruhájuk (legalább a nadrág), hogy ne abba kelljen lefeküdni aludni, amiben a porban hemperegtek. Ha úgy alakul, hogy mennünk kell valahova, viszek magammal másik felsőt.
(de alapból vannak bent még ruháik, ha történik valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!