Kismamák, kiknek párjuk este 7 8 körül érnek haza, mivel töltitek az időtök? Mit csináltok egész nap? Nem utáljátok hogy ha hazajön végre, eszik, fürdik és alszik is?
Én eddig is itthon dolgoztam, fordítok egész nap, most is ezt teszem gyerek mellett is. Már megszoktam.
Este elmegyünk még együtt sétálni egy órára, ti is próbáljátok meg és akkor talán jobban érzed majd magad.
Az én párom sajnos még 8-kor sem ér haza. 10-koe elmegy dolgozni és hétköznap éjfél körül, hétvégén pedig hajnal 4 körül ér haza. Sajnos ilyen a vendéglátás. Nagyon rossz, mert alig találkozunk és sokat vagyok egyedül, heti 5-6 napokat dolgozik. Én mindig megvárom, és mikor hazajön akkor egy órát beszélgetünk, "játszunk" a picivel, mert ő is mindig megvárja amíg hazaér, de komolyan, addig rugdos, hazajön akkor simogatjuk visszajelez és ő is elalszik, meg mi is. Persze hétvégén nem bírok fentmaradni éjjelig, de ha hazajön felkelek.
Sajnos csak így tudjuk megoldani, de már én is sokszor úgy érzem, hogy befordulok, már semmi nem köt le, a házimunkát megcsinálom és onnantól kezdve nem tudok magammal mit kezdeni.De már csak 2 hetünk van, azt már kibírom valahogy, utána meg a baba úgyis lefoglal majd:)
Amikor a lányommal voltam terhes a férjem a 40 hétből kb. 15-öt gyakorlaton volt- katona- örültem ha itthon volt.
Nem utálom hogy hazajön és ágy mert tisztelem benne hogy a hivatásának él bármilyen nehéz is néha én mivel őt választottam ezt az életet is megkaptam vele.
-lefoglaltam magam s bár sokat voltam otthon barátnőztem is és esténként készitettem a születendő babának valami egyedit. eltelt az idő vele én sem unatkoztam.
-most hogy a gyerek is megvan sem bánom hogy néha egyáltalán nem tud hazajönni mert akkor szoktuk a turikat járni a cseppel hogy beszerezzük a ruhatárát -ez már a szokásommá vált -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!