Kismamák, kiknek párjuk este 7 8 körül érnek haza, mivel töltitek az időtök? Mit csináltok egész nap? Nem utáljátok hogy ha hazajön végre, eszik, fürdik és alszik is?
Az én férjem is 12 órázik, sőt van, hogy 24 órát dolgozik. amikor kismama voltam, sokat pihentem, olvastam, filmeket néztem, neteztem (mindig nézelődni kellett, mi kell még a babának és hol olcsóbb), sétáltam, babaruhákat rendezgettem, turiba jártam...
Egy nagyon jó tanácsot kaptam a terhesség utolsó hónapjaira. Pihenjek NAGYON sokat,mert utána lehet, hogy évekig nem tudok. Szerencsére megfogadtam.
5 hónapos a kislányunk, amióta megszületett, még egy filmet sem tudtam végignézni, mindig van mit csinálni, ha nem a háztartásban, akkor vele, körülötte...
a férjem azóta is ugyanúgy este jár haza, de már megszoktam, hogy egyedül látom el a babát. Néha, amikor szabadnapos, akkor kimenőt kapok, vigyáz a babára. Na akkor van egy pár szabad órám, de sajnos mindig arra gondolok közben, hogy az én kicsi lányom vajon mit csinál? Alszik már? Evett rendesen?...
Az én éllettársam hazaér legjobb esetben hétkor, rossz esetben éjfélkor, aztán másnap kel ötkor a másik melóhelyre és négykor ér haza. akkor fürdik és este hatkor megy el, majd másnap hétre ér haza..és az egész megy előlról. Hétvégén már négyre hazaér és itthon alszik. Gondolhatjátok...
Két éves a lányom és visítva rohan ha hallja, hogy jön, néha csalódás, mert csak a nagyi az.:-( Neki is hiányzik én meg hülyét kapok itthon.
Az én férjem 24 órában dolgozik.Ha reggel elmegy csak másnap jön reggel haza.Már megszoktam,viszont ha hazajön én is visszafekszek vele aludni ha ő fáradt:)
Ha nem fáradt,akkor befogom.Segít nekem főzni,bevásárolni,beágyazni,takarítani.Ő igazi minta férj.
Te is kérd meg őt,hogy foglalkozzon veled többet,ne feküdjön le aludni egyből,hanem vigyétek le a kutyát (ha van) menjetek sétálni,tartsd szóval,beszélgess vele sokat.Vagy találj ki estére valami programot,amit együtt csinálhattok.Ráér 2 óra múlva is lefeküdni aludni!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!