Milyen futóbiciklit vegyek? Tapasztalatokat várok.
Szoval meglepetésnek szánjuk kisfiamnak,ezért nem tudunk elmenni vele hogy kipróbálja.(régebben próbált párat,hogy tudjuk mennyire nagy neki esetleg)
Szoval netes oldalakon nem irják hogy mekkora a min. és max. ülésmagasság,és nem tudnak infot adni róla.Ha valaki megirná neki milyen van-elsősorban fém-és megirná a max. magasságot(földtöl a nyereg tetejéig) azt megköszönném.Van ahol 51cm-t olvasok,valahol 43-t ahol esetleg megadják,de amit kinéztem,.ott pont nem tudom.Köszönöm a segítéget!
Hát én kivagyok ettől a futóbiciklitől, mi értelme van?????
Inkább nem hogy rendes biciklit vennének az emberek!!
Kisfiamnak vannak kis gondjai a mozgással,nehezebben tanulja meg hogyan lekk egymásután használni felváltva a lábait.nem tudja még tekerni a rendes biciklit,gyengébb is a többi kisgyereknél,és igy nem élvezi,Futóbiciklit próbált már,és az tetszett neki.
Csak hogy válaszoljak a kérdésedre...
Amig nem volt gyerekem,én is értelmetlennek tartottam.
Szintén tanulóbicikli párti vagyok. (itt a környéken mostanában mindenkinek ilyen van :)) Talán mert a legjobb.
Fiam 2 évesen kapta, most elmúlt 3 éves, van már 14-es tekerős pótkerekes bicaja is. Mostanában felváltva használjuk, hol ezzel, (ha bemegyünk valahova vásárolni, vagy babakocsival megyünk a tesóval stb) hol azzal megy.
A futóbringán már annyira egyensúlyoz, hogy meghajtja, és métereket megy feltett lábbal (tényleg van haszna a lábtartónak, én nem is hittem volna) sőt, még mikor már majdnem megáll, annyira lelassul, még akkor sem teszi le a lábát. A tekerőset 2,5 évesen kapta, azon megtanult tekerni. A dechatlonban már próbálta a 14-est két kerékkel, superügyesen ment vele, nyárra már mi is levesszük neki a pótkereket. Szóval ez az értelme, hogy nem kell utána futni a bottal napokig....
Mi megvettük a hosszított csövet, most 3 éves elmúlt a fiam, és majd lassan átcseréljük, mert már nem tudjuk hova emelni. Én mondjuk nem szeretem, hogyha nagyon hajlított lábbal megy, ezért nem használjuk már a motort sem.
Belejön a váltott lábbal hajtásba majd a te kisfiad is, én is azt hittem, hogy a fiam is csak páros lábbal hajtja majd, mert a motort is csak úgy hajtotta.
Szerintem még simán fogjuk használni a futóbringát egy darabig, függetlenül a tekerőstől, a fiam szereti, meg én is mert csak 3 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!