Futóbiciklit, de melyiket?
első vagyok,ilyet vettünk. [link]
Nagyon szerette a lányom.
Második,milyen pedálba?A futón nincs pedál.
Pont 2 es fel eves volt a kisfiam amikor vettunk neki es most 3 evesen mar siman nekifut felemeli a labat es egyensulyozik. Szaguld ezerrel. :) Szerintem nagyon jo. Nyaron majd kap rendes pedalosat. Mi olyat vettunk aminek allithato az ules magassaga (habar szerintem mindeniknek).
A mienk egyszeru fabol van de semmi gond nem volt meg vele kiveve ha nagyon sokat biciklizik egyszerre (tobb mint masfel orat) akkor az ules serti a combjat es kipirosodik de par nap es helyrejon:
Szia!
Mi ezt vettük tavaly tavasszal a brendonban. Kisfiam most lesz 3 éves, de tavaly tavasztól őszig már ezt használta. Ha most jobb idő van, szintén előkerül. Ülőmagassága állítható. Nálunk bevált.
tanulobicikli.hu
Fabiciklit semmiképp ne vegyél, mi olyat vettünk az első gyereknek egy vagyonért, de nagy hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!