Szeretnék futóbiciklit venni kisfiamnak, de nem tudom, hogy hányas méretet kellene neki vennem? Mitől függ?
Figyelt kérdés
3 éves 96 cm. Szerintetek?2012. szept. 30. 13:23
1/5 anonim válasza:
nekünk állítható az ülése és a kormánya is.
Decathlonos. 2,5 évesen kapta. Most 3 éves. és még sokat lehet rajta magasítani.
2/5 anonim válasza:
Www.tamulobicikli.hu én itt vettem, 2,5 kg könnyű, állitható, szuper!
4/5 anonim válasza:
nekünk olyan van,mit amit az első belinkelt,3 éves a fiam,most 98 centi.2,5 évesen kapta,akkor teljesen le volt engedve a nyereg és a kormány,azóta emeltünk rajta.nekünk nagyon bevált ez a keró,nagyon szereti a fiam
5/5 A kérdező kommentje:
én is a tanulóbiciklin akarom venni, de amikor a kosárba a akarom tenni ott van, hogy válasszak méretet....ott akadok el....
(84-88, 89-92,93-96,97-100 cm stb) látom, hogy állítható az ülése is és a kormánya is, de mégis Ti 96 cm es gyermeketeknek mekkorát vennétek? azt sem akarnám, hogy rögtön kinője.
2012. szept. 30. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!