Hol vegyek jó áron télre kabátot a 2,5 éves kisfiamnak? Ötletek? Ti hol vásároltok?
Teszvesz / Vaterát már agyon nézegettem. Egy normális kabit nem találok..Ha meg igen, akkor a licit végére 6-7-8 ezer ft-ért mennek el. Hát ennyi pénzért nem akarok használtat venni. Akkor már inkább megveszem újonnan. H&M-ben, vagy C&A-ban,esetleg Tescoban nem járt mostanság valaki? Vannak jó cuccok? Milyen árban? Vagy gondolkodtam még a Takkon! Ott még életemben nem jártam. :) Nagyon drágák a cuccok?
Kínaiba biztos nem megyek. Sz.r minőség,és ha kinőtte a fiam eladhatatlan.
Köszi a válaszokat!:)
Szia!
Írtam neked egy privát üzenetet.
Jövő csütörtöktől lesz ilyen kabát az Aldiban:
A kisfiamnak volt 86/92-es is, és tavaly vettünk 98/104-eset is, ami idén még jó lesz neki. Én maximálisan elégedett vagyok vele. Jó meleg, viszonylag vízhatlan. Szóval én bátran ajánlom.
Nagyon ajánlom, a gyerekeim ruháinak 80%át innen szerzem be. Overált 2-3000ért tudsz venni használtan.
De újak is vannak, jó áron. Két éve 6000 forintért vettem egy vadi új, Disney Micimackós overált, gyönyörű és alig várom, hogy idén a kisebb gyerkőcöm is hordja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!