Multi tabs immuno kid, aki ezt adja gyerekének leírnátok a tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam itt a neten,hogy 4 éves kortól ajánlott,a kislányom 3 éves,és ezt ajánlotta az orvos,ami étvágyra is jó.Igazából azért félek tőle,mert félek,hogy félrenyeli.Még nem szopogatott semmilyen cukorkát sem.2013. febr. 20. 13:14
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam még nincs 3 éves, egész télen ezt adtam neki. Minden nap egy felet. Nem nyeli félre, mivel ez egy finom rágótabletta, elrágcsálja. Azt nem tudom, hogy máshoz képest mennyire hatékony. Tavaly télen nem adtam neki, csak c-vitamint, akkor elég sokat volt beteg, pedig még nem járt közösségbe. Idén ezt kapta, ősz óta bölcsis, eddig összesen 1 hetet hiányzott, de láza akkor sem volt. Bár tudom, még az elkövetkezendő március-április is még "veszélyes" időszak a betegségek tekintetében. Remélem, elkerülnek minket! Az étvágya viszont nem javult tőle, eléggé rossz evő volt és maradt is sajnos!
2/5 anonim válasza:
fiam is ezt szedi, szintén 3 éves múlt, szintén napi 1/2-et szed.
Nekünk sószobával párosítva egész kól bejött.
Most januárban kezdtük az ovit, előtte 1 évig bölcsis volt.
Nem mondom, hogy soha nem volt beteg, de enyhébb lefolyásúak, és ritkábbak a kórságok.
4/5 anonim válasza:
Én is ajánlom, 3 év 2 hónapos volt a fiam, amikor elkezdte szedni, az étvágya is megjött tőle + enyhébb lefolyásúak nála a betegségek, mint ovis társainál.
5/5 anonim válasza:
Nagyon jó vitamin, ez a felezés is jö ötlet.
Az én fiam 3,5 évesen kezdte el szedni, de akkor még 3 éves kortól lehetett adni. Ehhez képest összehasonlítottam, és a korábbi verzióban minden vitaminból többet raktak bele. Elég logikátlan...
De a lényeg, hogy az én fiam egyáltalán nem volt beteg idén! Én maximálisan elégedett vagyok vele, jövő télen is ezt fogom adni.
(És még annyi, hogy nem szopogatni kell, hanem elrágcsálni. Nem fogja félrenyelni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!