Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tapasztalatokat szeretnék...

Tapasztalatokat szeretnék kérni a VÉDŐPAJZSRÓL a gyereküléseken? Bírja a gyerkőc?

Figyelt kérdés

Ezen a gyerekülésen gondolkodunk,de nagyon tartok tőle, hogy bírja-e a gyerek???

[link]

2013. márc. 3. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát attól függ milyen magas bele ki kell próbálni:-) nekünk 9 kilósan éppen kilógott mögüle ezért nem vettük meg mert idegesítette.De a brendonban még az autóba is bepróbálhatod,és így a babód ismert környezetbe kipróbálhatja.
2013. márc. 3. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem mertem ilyet venni. Nincs benne melege nyáron??
2013. márc. 3. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ilyen aggályaim vannak, mert tuti biztonságos - attól nem is félek - no de a kényelem?
2013. márc. 3. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem nagyon tetszik ezt néztem ki,és láttam,hogy most még akciós,így hétvégén elrohanunk a boltba,bepróbáljuk a fiunkat,meg az ülést a kocsiba,fiam lassan 2 éves,13kg így tuti kilát,attól meg nem félek,hogy meleg-e,mert valahol minden ülésbe beleizzadnak,majd jó szellősen öltöztetem.
2013. márc. 4. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen van, és ajánlom! Szerintem nagyon biztonságos! Mi

is úgy vettük anno a Brendonban, hogy belepróbáltuk, sőt az autóban próbáltuk bele! Hidd el, érdemes, mert nem minden autónak elég hosszú a biztonsági öve a bekötéséhez! A gyerkőcnek tetszett, gyorsan megszokta. Ha még pici, 1 év körüli, szerintem könnyebben megszokja. Mi 11 hónaposan vettük, én is tartottam tőle, de nem volt semmi gond! Sőt olyannyira szerette, hogy most 3 évesen levettük a pajzsot, mert már alig fért el benne, és egy darabig kétségbe volt esve, hogy hol van, nem érezte magát biztonságban nélküle:)

Próbáljátok ki, és majd meglátod! De ahogy látom, most jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, így meg igazán megéri, hiszen nagyon sokáig lehet használni!

2013. márc. 4. 11:15
 6/8 Golan Trevize ***** válasza:

Nem egészen ilyenünk van, hanem Pallas 2 Fix, de azzal jók a tapasztalataim.

Sosem zavarta egyik gyereket sem a pajzs, bekötésnél ők emelik a kezüket maguktól, hogy a helyére tudjam tenni.

Nyáron sosem volt melegük (télen viszont már többször is, de csak azért mert a feleségem nem hiszi el, hogy nem kell mellény+pulóver+kabát a kocsiba rájuk), de sötétítve vannak a hátsó ablakok, és légkondi is ven a kocsiban.

2013. márc. 4. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznos infókat osztottatok meg, mindenképpen megfogadom őket. Lehet nem is olyan sokáig kellene a pajzs nálunk, mert a kislányom már 2,5 éves múlott. A hétvégén mi is kipróbáljuk. (o:
2013. márc. 4. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Na mi vettünk egyet a hétvégén,oda van érte a fiam láthatóan nagyon kényelmes neki,nem zavarja a pajzs :)Jó vásár volt úgy gondolom :) (egyik előző válaszoló)
2013. márc. 11. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!