Ha anyagilag megtehetitek, akkor otthon maradtok óvodakezdésig?
Nem.
Másfél évesen beadtam bölcsibe,6 órába visszavettek,3 éves koráig 6 órában fogok dolgozni,utána 8.
Nem birtam egész nap otthon ülni,meg játszótéren gagyogó anyukákkal.
Nálunk most nem aktuális, mert már ovis a gyerek több, mint egy éve, de a következőnél is azt tervezem, hogy fog majd bölcsibe is járni. Nem tudom, hogy akkor hogy fogunk állni anyagilag, de még ha nem is lenne nagy érvágás, hogy gyes-en vagyok otthon, akkor is visszamennék dolgozni, de igyekezném úgy alakítani, hogy kevesebbet vállaljak. Ez előreláthatóan megoldható lesz majd.
De nekem fontos, hogy dolgozzak, egyrészt mert szeretem a munkámat, másrészt mert nem akarok teljesen kiesni a ritmusból.
A nagyob gyermekkel is visszamentem dolgozni két éves korában és így tettem a kicsivel szintén ,bevallom nagy szükség is volt a keresetemre,mert még nem járt le a házhitelünk.
Mindkét gyermekem szerette a bölcsit :-),soha nem volt semmi probléma,a kicsi aki jelnleg is bölcsis itthon csak mondja a sok mondókát amit ott tanult ,nyugodt vagyok,hogy jó helyen van,nagyon elégedett vagyok a bölcsődei ellátással ,ugyanide járt a nagyobb is és tudtam,hogy a lehető legjobb kezekben lesz a kissebb is .
Nyugodtan járhatok dolgozni, a gyerekek jó helyen vannak és még nélkülöznünk sem kell így ,örülök,hogy van állásom, a mai világban ezt nagyon meg kell becsülnöm ,15 éve vagyok a munkahelyemen,közalkalmazott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!