Ha anyagilag megtehetitek, akkor otthon maradtok óvodakezdésig?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 11:27
2/35 anonim válasza:
Én igen.Mondjuk még messze van,mert csak 8 hónapos:)
4/35 anonim válasza:
Igen! De sajna nem tehettem/tehetem. :( Gyesből nem jönnénk ki.
5/35 anonim válasza:
igen, nagyobbal is itthon voltam, és most a kicsivel is így szeretném.
6/35 A kérdező kommentje:
Ez elég egyértelműnek tűnik. Én is így gondolkodtam végig, csak az is jó lenne, ha gyerekek között lenne, közösségben. Csak közben meg fenntartásaim is vannak a bölcsivel szemben.
2013. febr. 14. 11:36
7/35 anonim válasza:
Én beadtam a gyereket bölcsibe 2 éves kora előtt 1 hónappal, mert kellett a pénz, visszamentem dolgozni. De annyira kellett a lányomnak a gyerektársaság, a változatosság, és annyira jól érezte magát ott egész nap, hogy utólag visszagondolva megint így döntenék, beadnám. Ha nem is 2éves kora előtt, de ovi előtt jó fél évvel biztosan. Oviba is zökkenőmentesen beszokott, barátkozós, eleven gyerek.
8/35 anonim válasza:
Nem. Èn megtehetném, de napi pár órára csak, de vissza megyek. Kell nekem h teljes legyek és a picinek h másnál is megmaradjon meg hát a nagyszülők is örülhetnek majd.
De ez mindenkinél másh van. Én megőrülnék ha minden napom kötelezően ugyan úgy zajlana. attól tudok türelmesebb lenni a picivel, meg jobban figyelni rá ha naponta 1-2-3 órára másra hagyom
9/35 anonim válasza:
Én otthon maradtam óvodakezdésig a fiammal. Sosem bánta meg, mert az első 3 év nagyon fontos a gyermek számára..
10/35 anonim válasza:
Igen egyértelmű. Szerintem semmit se veszít az a gyerek aki 3 évesen kezd közösségbe járni, főleg mert addig csak egymás MELLETT játszás a jellemző nem pedig az egymással játszás. Nekem pedig az a dolgom ha otthon vagyok vele hogy lekössem, ha izgágább típus és kedveli a társaságot akkor EGYÜTT járunk babaklubba vagy játszóházba stb. de ezért nem adnám bölcsibe merthogy igényli a közösséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!