Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesednek engeded, hogy...

2 évesednek engeded, hogy táblagépen (igazi Tablet PC) játsszon?

Figyelt kérdés
Olyan sok érdekes és hasznos játékot lehet manapság letölteni, és olyan ügyesen kezelik már. A férjem szerint ez a jövő, lehet ők már írni sem fognak (mármint tollal).
2013. febr. 13. 20:42
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

" Ès azt sem mondom, hogy "megtanult" angolul, mert ismeri bionyos szavak jelentését."

Figyelj meddig fogsz még ezen lovagolni???

De lehet hogy rosszul írtam/fogalmaztam és nem MEGTANULT,de ha megnézed a T-betűt zárójelben raktam! De mindegy,és akkor elnézést kérek!!!

Te minek neveznéd ha lát egy képet és elmondja angolul,vagy hall egy angol szót és rögtön visszamondja magyarul??? Igen nem tud még angolul de szerintem tanulja vagy szerinted mit csinál?!

Ez a meddő vita számomra nevetséges,én ilyen vagyok te olyan! Én engedem hogy "gépezzen",te nem ettől egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál.....

2013. febr. 13. 23:59
 22/42 anonim ***** válasza:
30%
Ácsi, nem én voltam az egyetlen, aki "ezen lovagolt", hogy megtnult angolul. Mindenki azt ad a gyereknek játszani, amit akar. Nem törtem pálcát senki felett, csak leírtam bővebben az álláspontom. Nem értem, mi a problémád... ez véleménycsere, ami azért eléggé messze van a meddő vitától. (Úgy látszik szereted a költői túlzásokat) :)
2013. febr. 14. 00:30
 23/42 anonim ***** válasza:
0%

Te meg a 82%-os válaszoló! És nem is ezzel van a bajom hanem azzal hogy megkérdőjelezed(mint az első oldalon)az amit írok,és beállítod a gyerekem csodagyereknek!

Költői túlzás? Szerinted!

Jó éjt!:)

2013. febr. 14. 00:44
 24/42 anonim ***** válasza:
53%
az enyém négy éves múlt januárban, nemrég került a kezünkbe egy ipad, sok neki való játékkal, és bár korábban fölösleges plusz kütyünek tartottam, most azt gondolom, minden korú gyereknek szuper, és bátran adnám! A memóriajáték volt a kedvence rajta, szerintem abszolút fejlesztő! Nem beszélve arról, hogy baromi könnyű kezelni. Ha értelmes játékokat tesz fel rá az ember (kirakó, memória, labirintus, stb.) szerintem az ilyen kicsik fejlődését még elő is segítheti. Én már bánom, hogy nem vettem korábban. És bár kicsit bizarr volt, hogy ma lefekvéskor azt súgta a fülembe a négyévesem, hogy a következő szülinapjára ipadet kér (azt hittem még van 10 évem, amíg ez a kérés elhangzik), de biztos vagyok benne, hogy meg is fogom venni, tán hamarabb is, és ha lesz tesó, ő felőlem már babakorától ismerkedhet az ipaddel.
2013. febr. 14. 01:58
 25/42 anonim ***** válasza:
38%

A "csodagyerek anyukája vagyok" [link]

A lányom ezen az oldalon szeret játszani!:) Kedvence a színek és formák,Tódi tanyája,színvarázsló,bújócska,számok és testrészek,és nagyon sokat tanul belőlük!

2013. febr. 14. 02:14
 26/42 anonim ***** válasza:
43%

Hehehe. Nem régen láttam a babaszoba.hu-n, hogy már kitalálták a jövő bilijét, táblagéptartóval van ellátva:))))) azt hittem a zenélő bili a csúcs:)))))

A mi családunkban nehezen tudnám elképzelni, mert mi nem nézünk mesét se,de sokat olvasunk, de egy olyan családban ahol anya és apa is sokat dolgozik táblagéppel lazán el tudom képzelni, persze mértékkel.

2013. febr. 14. 05:51
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Amikor eszébe jut,játszhat vele,kb.heti 1-2 ilyen alkalom van.
2013. febr. 14. 07:24
 28/42 anonim ***** válasza:
59%
Anyukám óvónő,mondta,hogy a jelenlegi csoportja messze az eddigi csoportja alatt van mind értelmileg,önállóságban.4 éves gyerek nem érti mi az,hogy hozzon egy poharat,és töltse meg vízzel.Mondta,hogy nagy részük a gép előtt ül,szinte semmi mással nem játszik,valamelyik azt sem tudja,hogy néz ki a tehén.komolyan a lassan 2 éves fiam többre képes,mint sok 3-4 éves a csoportban.Pontosan azért,mert ahelyett,hogy fejlődnének,ismerkednének,beülnek monitort bámulni.Persze majd 6-7 évesen oké,hogy megismerkedik a számítógéppel,hiszen tudnia kell használni,és érteni is fog hozzá,lassan 2 éves fiam kattingat az egérrel ha épp nem figyelek és felül a székre,meg kapcsolgatja a tvt,és megkeresi a főzőműsort,pedig nem szokott tvzni csak néha megnézünk egy-egy főzőműsort és az érdekli.Egy 2 évesnek bőven nem monitoron kéne játszani.
2013. febr. 14. 09:25
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
ja lemaradt szokott mesét nézni a laptopon vagy az asztali gépen,a telefonom megnézegeti a képeket,de még a mese sem köti le 10percnél tovább a Dublo annál inkább.
2013. febr. 14. 09:29
 30/42 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom miért kell mindig a végletekre gondolni, ezt soha nem értettem. Attól, hogy egy gyereknek megengedem, nem azt jelenti, hogy napi szinten órákig ül a számítógép/tablet előtt.

Az utolsó válaszolótól meg kérdezem, hogy ezt anyukád látja, hogy a gyerekek beülnek monitort bámulni? Persze a gyerek elmondja az oviban, hogy játszott a gépen, de úgy látszik már az óvónők is csak a végleteket ismerik. És már bocsánat, de az hogy a gyerek nem érti meg most már így félév tájékán se, hogy hozz ide egy poharat, az óvónőt is minősíti, mert ugye az ovisok több időt töltenek az oviban, mint otthon. Nem feltételezem anyukádról, hogy nem jó óvónő, mert biztos hogy az senkiről sem feltételezek rosszat ismeretlenül, de tényleg nem érti meg ott már más gondok is vannak, és ezt jelezni kell a szülő felé, és KÖZÖSEN megoldani a problémát. Nálunk ez tök jól működik az oviban.

És azért bocs, de ezt a hozz ide egy poharat szerintem marhára nem a számítógép rovására lehet írni.

2013. febr. 14. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!