Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesednek engeded, hogy...

2 évesednek engeded, hogy táblagépen (igazi Tablet PC) játsszon?

Figyelt kérdés
Olyan sok érdekes és hasznos játékot lehet manapság letölteni, és olyan ügyesen kezelik már. A férjem szerint ez a jövő, lehet ők már írni sem fognak (mármint tollal).
2013. febr. 13. 20:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
54%
Nincs ilyenünk, de ha lenne se engedném, ahogy nem használhatja a számítógépet, sem a telefonjainkat. 2,5 éves a fiam neki az a dolga, hogy építsen, rajzoljon, autózzon, vonatozzon, tehát korának megfelelő dolgokkal játsszon, természetesen velem, vagy apukával, vagy a pajtásaival a bölcsiben.
2013. febr. 13. 21:53
 12/42 anonim ***** válasza:
20%

Pedig elhiheted hogy megtanul angolul,és tudja is hogy mi az mert elmondja magyarul is! Már gyönyörűen érthetően beszél magyarul,és nem egész nap a gépen lóg! Nem szándékosan ültettük a gép elé,magától megfigyelte hogy használjuk. Én nem tartom akkora problémának!

Ő is ugyan azokat csinálja mint a kortársai,épít,rajzol gyurmázik,szaladgál,szereti a gyerekeket és a felnőtteket. Ha e miatt "szuper anyáztok" mert le merem írni hát legyen!:D

2013. febr. 13. 22:08
 13/42 anonim ***** válasza:
70%
Ne marakodjatok már. Mindenki azt hisz amit akar. Ebben a világban élnek (távirányitó, mobil, tablet, laptop stb....) akinek nincs otthon a mobilon kívül más valszeg azt mondja nem az ő gyereke nem nézhetne ilyet nem játszhatna vele.... Lássuk be, a gyerek az egy "mini te" egyszóval azt csinálja amit te......! Kislányom 10 hónaposan fogta a távirányitót és tudatosan a tv felé tartotta hogy majd ő "kapcsol" 10 HÓNAPOSAN. Ez úgy gondolom nem csoda kérdése. Mobil? Azzal a fülén mászkál 1 éves kora óta (most 19 hónapos) és igen van tablet-ünk, notbook-unk..... És azon nézi a gyerek dalokat és társait a youtubról (kedvenc mazsola és Tádé) :D Nos, nem fogom tiltani de azt se mondják azok a mamik akik nem tehetik meg ezeket hogy mi függőségre neveljük a gyereket. Ebben élnek és kész. Másnak benti wc a wc másnak meg a póttyantós. Nem mindegy hogy ki hol tanúl szoba tisztaságot. Ennyi. No komment!
2013. febr. 13. 22:20
 14/42 anonim ***** válasza:
36%

youtube-ról megtanult angolul...hmmm 3 évesen...milyen szinten? hogy tud pár szót? kinek mi a nyelvtudás ...

mindegy, nem engedném a 2 évesemet ilyesmivel játszani tehát hogy ő kezelje. Szerintem ha tényleg ez a jövő hogy virtuális életet fognak élni egy virtuális világban akkor (azontúl hogy ezt nagyon fogom sajnálni, ) azt gondolom hogy a használatát kezelését és a funkciókat stb. 6 évesen is ugyanolyan gyorsan megtanulja majd annál is inkább mert a gyerekek agya mint a szivacs, gyorsan tanulnak ilyesmiket eléggé.

2013. febr. 13. 22:28
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem akarok marakodni,csak irritál ha megkérdőjelezik amit mondok ismeretlenül! Egyből azt gondolják hogy egész nap a gépen lóg a gyerek,odateszem hogy ne kelljen vele foglalkozni és semmi mást nem csinál.

Igen ezek a gyerekek ebben nőnek fel,nem lehet előlük dugdosni semmit főleg ha a szülőnek az a munkaeszköze! Ja és a távirányító meg a telefon már nagyon régóta megy neki.....

2013. febr. 13. 22:29
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

youtube-ról megtanult angolul...hmmm 3 évesen...milyen szinten? hogy tud pár szót?"

Most komolyan ezen fogtok lovagolni,meg kötözködni??? Mi olyan hihetetlen ezen?

Nem pár szót hanem sok szót tud! Tudja a színeket,rengeteg állat és tárgy nevét,sőt formákat és elmondja a számokat 10-ig. Őt ez érdekli! Mostanában több mesét néz angolul mint magyarul! Mit csináljak ne engedjem,nem én kényszerítem???!!!

2013. febr. 13. 22:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Az ellenállók csak szélsőségekben tudnak gondolkodni, bár gondoltam, hogy ez lesz. :-) Függőség? Nem hiszem, hogy azzal kezdődik, hogy kirakózik egy táblagépen. (A 12-es nagy papírkirakót is ugyanúgy megoldja a szőnyegen - 2 éves.) Az viszont tény, hogy nagyon érdeklődő és fogékony mindenre. Az más kérdés, hogy azt szeretném, hogy az általános iskolát olyan osztályokban járja, ahova nem engednek be mobilt.
2013. febr. 13. 22:48
 18/42 anonim ***** válasza:
41%
Nos én írtam azt is, hogy nagy kocka vagyok, de nincs tabletem, nem is lesz, mert mi a töknek +1 kütyü az okostelefon, laptop, asztali gép mellé. Szoktunk youtube-ról meséket nézni a laptopomon, de egyelőre nincs "nyúlkapiszka", mert egyáltalán nem akarom, hogy játéknak tekintsük, amivel én dolgozom. Furcsa párhuzam és túlzásnak tűnhet, de a kocsidba se ülteted be, hogy "na fiam vezess itt az utcában", legfeljebb ha már elég idős hozzá. Nálunk a távirányító is tilos, mert amit nyomkod, azzal már lehet (biztos), hogy 10 perc múlva kalapálni támad kedve. Mert ki kell próbálni, milyen hangot ad, szétesik-e ès különben is anya mit szól hozzá. Ès azt sem mondom, hogy "megtanult" angolul, mert ismeri bionyos szavak jelentését. Örülök, hogy érdeklődő és tanulékony... De nem akarok szájbergyereket belőle, csak amennyire amúgy is muszáj lesz. Én már elcseszett időnek érzem az "elkockult" éveimet.
2013. febr. 13. 23:11
 19/42 anonim ***** válasza:
Neha megengedem, nezi azon a rajzfilmeket. Inkabb a telefonon vannak gyerekjatekok, babajatekok, azokat szereti. Nem egesz nap van ezzel elfoglalvax max. ket naponta 10 percet. Jol jon utazasnal pl.
2013. febr. 13. 23:16
 20/42 anonim ***** válasza:
39%
2 évesen már egész profin kell kezelnie ezeket a cuccokat. Nem szabad lemaradnia.
2013. febr. 13. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!