2 évesednek engeded, hogy táblagépen (igazi Tablet PC) játsszon?
Pedig elhiheted hogy megtanul angolul,és tudja is hogy mi az mert elmondja magyarul is! Már gyönyörűen érthetően beszél magyarul,és nem egész nap a gépen lóg! Nem szándékosan ültettük a gép elé,magától megfigyelte hogy használjuk. Én nem tartom akkora problémának!
Ő is ugyan azokat csinálja mint a kortársai,épít,rajzol gyurmázik,szaladgál,szereti a gyerekeket és a felnőtteket. Ha e miatt "szuper anyáztok" mert le merem írni hát legyen!:D
youtube-ról megtanult angolul...hmmm 3 évesen...milyen szinten? hogy tud pár szót? kinek mi a nyelvtudás ...
mindegy, nem engedném a 2 évesemet ilyesmivel játszani tehát hogy ő kezelje. Szerintem ha tényleg ez a jövő hogy virtuális életet fognak élni egy virtuális világban akkor (azontúl hogy ezt nagyon fogom sajnálni, ) azt gondolom hogy a használatát kezelését és a funkciókat stb. 6 évesen is ugyanolyan gyorsan megtanulja majd annál is inkább mert a gyerekek agya mint a szivacs, gyorsan tanulnak ilyesmiket eléggé.
Nem akarok marakodni,csak irritál ha megkérdőjelezik amit mondok ismeretlenül! Egyből azt gondolják hogy egész nap a gépen lóg a gyerek,odateszem hogy ne kelljen vele foglalkozni és semmi mást nem csinál.
Igen ezek a gyerekek ebben nőnek fel,nem lehet előlük dugdosni semmit főleg ha a szülőnek az a munkaeszköze! Ja és a távirányító meg a telefon már nagyon régóta megy neki.....
youtube-ról megtanult angolul...hmmm 3 évesen...milyen szinten? hogy tud pár szót?"
Most komolyan ezen fogtok lovagolni,meg kötözködni??? Mi olyan hihetetlen ezen?
Nem pár szót hanem sok szót tud! Tudja a színeket,rengeteg állat és tárgy nevét,sőt formákat és elmondja a számokat 10-ig. Őt ez érdekli! Mostanában több mesét néz angolul mint magyarul! Mit csináljak ne engedjem,nem én kényszerítem???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!