4 évessel nézhető igazi rajzfilmcímek érdekelnek. Van olyan ami kedves, tanulságos, esős délutánra jó program lehet?
Micimackó szerintem nagyon aranyos,esetleg Spongyabob mert az a tenger alatt játszódik,de elég nagy butaság szóval inkább nézz bele mielőtt megmutatod nekik.
Ami még vízi volt az a Cápeti,de az elég régi.
Meg a vízipók csodapókot is néztem kiskoromban.
Meg ami nagyon aranyos szerintem az a Miss Spider és a napsugár rét lakói.
:) az én harmadik fiam piszokul érzékeny volt az erőszakra, durvaságra a filmekben ... és itt nem gyilkosságra, verekedésre kell gondolni, hanem megpróbálni beleélni magad egy kisgyerek lelkébe, akit csak szeretet vesz körül és a szülő kíméli minden rossztól ... tehát fogtam a divatos mesefilmeket, végignéztem és kivágtam belőle a "durva" részeket, aztán mégegyszer végignéztem, hogy úgy igazítsam kerek legyen a történet mégis ... volt mozifilm ami húsz perces lett, de élvezte :)
tehát gyakorlatilag bármit ami gyerekfilm, ifjúsági film, de menj le gyerekbe, hogy tudd mi lesz számára érthetetlen vagy durva
Némó, az nagyon kis aranyos.
Vagy a Táncoló talpak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!